Dreamland parašė:
Viskas tiesiog puiku![]()
Kas tas DFI ? Pamaciau mazus skaicius galinius ir galvojau,kad sakes. Nieko gero😄🫣
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįDreamland parašė:
Viskas tiesiog puiku![]()
Kas tas DFI ? Pamaciau mazus skaicius galinius ir galvojau,kad sakes. Nieko gero😄🫣
eresos parašė:
Klp Northway vaisingumo centre nieko gero su gydytojais,dar kai Lūža dirbo,tai dar dar,o db išvis ten nėra pas ką gydytis,nei jie tiria,nei gilinasi daugiau,jei esi…
Su Drulyte ligonineje esu bendravusi, tai patiko ji man
rine parašė:
Kaip įdomiai, aš pas ją irgi lankiausi, kažkaip didelių nusiskundimų neturiu, pirmas ivf su geru rezultatu, gal yra buve, kad jautėsi nuotaika jos kitokia, bet nesu…
Na jūs gal nesureiksminat, gal neturit daug skaudžių patirčių ir jums tas nereikšminga. Man kitaip
lankausi 5 metus jau.. ir jokio rezultato. Kažką jai pakomentuoji, pastoviai su tokia ironija atsako.
Laukimasss parašė:
As taipat pas ja lankausi, ir man ji kaiptik patinka, ir bendravimas ir visa kita. Ir visada paklausia kaip jauciuosi ir panasei😊
Matyt jums pasisekė
MyHope parašė:
Tai 11% normalios formos, minimumas yra 6%, tai viskas tvarkoj
veregeta parašė:
Su Drulyte ligonineje esu bendravusi, tai patiko ji man![]()
Manau keiskit gydytoja, nes sioje kelioneje turi buti pasitikejimas ir tas ramumo jausmas per vizita ;)
auryte777 parašė:
Labas, o būna dar vizitas po punkcijos iki įkėlimo pas gydytoją?
Šiek tiek neramu man. Mane šiuo metu prižiūri kita gydytoja ir nežinau kaip ji rea…
Nebuna lyg. Pas mus irgi- viena gydytoja gyde, taike vaistus ir schemas, o punkcijai ir ikelimui vaziavau i Vilniu, ir jau ten kita atliko viska. Tai pamenu buvo po punkcijos vizitas is karto, aptare kaip pavyko, kiek ispunktavo ir tt. Tada kas diena skambino embriologe, pasakojo apie embrionu vystymosi eiga ir kaip kas. Tada ikelimo diena pries ikelima buvo aptarimas embrionu ir iskarto ejau i procedurini ikelimui. Jeigu su sedacija norit- tai turi manau rezervuot laika pricedurinio, nes ilgiau viskas truks, gal aptarkit punkcijos diena viska iskarto 🤔
Irvutė parašė:
Manau keiskit gydytoja, nes sioje kelioneje turi buti pasitikejimas ir tas ramumo jausmas per vizita ;)
Tai jei sis paskutinis turėtas 4FET nepasiseks, yikrai visą naują IVF kelią pradėsiu kitur, beeet tikiuosi neprireiks 🫶
Irvutė parašė:
Nebuna lyg. Pas mus irgi- viena gydytoja gyde, taike vaistus ir schemas, o punkcijai ir ikelimui vaziavau i Vilniu, ir jau ten kita atliko viska. Tai pamenu buvo po…
Man reikia kažkaip spėti pasikalbėti prieš punkciją. Skaičiau, kad per punciją gali ir bandomąjį transferį atlikti, jo metu pažiūrėtų ar viskas lengvai praeina. Jeigu gydytojos nepagausiu nors sesutei tada pasakysiu 🙂
auryte777 parašė:
Labas, o būna dar vizitas po punkcijos iki įkėlimo pas gydytoją?
Šiek tiek neramu man. Mane šiuo metu prižiūri kita gydytoja ir nežinau kaip ji rea…
Man nebuvo, bet įkelimas nera skausmingas, ir labai greitai viskas.
veregeta parašė:
Su Drulyte ligonineje esu bendravusi, tai patiko ji man![]()
Na su ironija nėra buvę, kad atsakytų, bet matyt kaip visos, turime skirtingų patirčių su skirtingais gydytojais😊 linkiu rasti tą, kuris padėtų greičiau pasiekti norimą rezultatą 😊😊😊
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai