carolinn parašė:
Del to, kad gydesi vezi, onkologinem ligom sirgusiems kompensuoja![]()
O tada jei ne moteris gydesi vezi, bet vyras, tai kompensuoja irgi ane, ner skirtumo kas poroj gydes?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįcarolinn parašė:
Del to, kad gydesi vezi, onkologinem ligom sirgusiems kompensuoja![]()
O tada jei ne moteris gydesi vezi, bet vyras, tai kompensuoja irgi ane, ner skirtumo kas poroj gydes?
Paukščiukas parašė:
Nera skirtumo, mano vyras gydesi, as sveika ties vaisingumo klausimu, mum buvo kompensuojama, tik, kad reikia buti susituokus
Panda24 parašė:
O kelintą dieną vartojant progesteroną turi būti perkėlimas? Mano atveju buvo penkta naudojimo diena. Kibimo nebuvo. Natūralus modifikuotas ciklas
Po ovuliacijos 4-5 dienos standartas.
irmyte7 parašė:
O jūs Rygoje darėte biopsiją, kad endometritą jums nustatė? Nes man pora bakterijų nustatė ir komentavo, kad endometritas yra nuo bakterijų, tai ir antibiotikus sky…
Ne, NW Kaune. O kokius jums skyre? Taip nuo bakteriju, B streptokoka turejau per gimdyma, ir ranka bande atidalinti placenta, nepavyko nes buvo iaugusi i gimda, tai operaciskai salino. Po to buvo pozymiu,kilo temp, bet sugeriau antibijotiku kursa ir atrodo tuom pasibaige, o pasirodo perejo i letini endometrita. Bet va dabar skaitau apie ji, tai net ir po antibijotiku gydymo ir net kai jo neberodo tyrimai, vistiek daznesni persileidimai. Tai vat speju ir mano atvejis cia. Aciu labai, gal tie skaiciai tokie mazi, nes sunkiai bet kabinasi 🤞
Frezija parašė:
Ne, NW Kaune. O kokius jums skyre? Taip nuo bakteriju, B streptokoka turejau per gimdyma, ir ranka bande atidalinti placenta, nepavyko nes buvo iaugusi i gimda, tai…
Tikėkite savo embrioniuku, turi būt viskas gerai!
Man irgi nustatė streptokoką b ir candidą. Komentavo, kad nusilpus organizmui, tos bakterijos iš bet kurios kūno vietos gali persikelti, nes tikrai negalvojau ir net nieko nejaučiau, kad turiu jas..
Man skyrė dalacin nuo streptokoko ir diflucan nuo candidos. Bet man Rygoje ir nustatė, kad man būtent šie tinka antibiotikai pagal atsparumą, tai čia individualu, kokius skiria, nes vieniems tinka vieni, kitiems kiti. O NW irgi atlieka biopsiją? Kaip jums nustatė endometritą?
Žakė parašė:
Vooo kaip paaugo! As tikiu kad viskas bus gerai🤞
Man ir krutine nejautri, kaip atleido nuo 6dpi taip atleido.
Treciadieni vel hcg kartosiu, ir speju kita sav jau bandys ieskoti gimdoj. Bet kol las dabar treciadienio lauksim ;)
Nese parašė:
Dėl pojūčių nepergyvenkite, tikrai ne rodiklis tai, pati taip pat jaudinausi kad nieko nejaučiu, ir taip galima sakyti nieko ir nepajaučiau iki judesių, nei krūtinė…
Aciu labai Jums ❤️
irmyte7 parašė:
Tikėkite savo embrioniuku, turi būt viskas gerai!![]()
Man irgi nustatė streptokoką b ir candidą. Komentavo, kad nusilpus organizmui, tos…
O kur jus cia darete kokioje klinikoje Rygoje? Atrodo placiau pas jus viskas. Nustate pradzioje per histeroskopija, o paskui jau kartojo pati ginekologe biopsija.
Frezija parašė:
O kur jus cia darete kokioje klinikoje Rygoje? Atrodo placiau pas jus viskas. Nustate pradzioje per histeroskopija, o paskui jau kartojo pati ginekologe biopsija.
Man irgi darė histeroskopiją Lietuvoje, bet nieko nenustatė, o po kelių mėnesių nustatė per biopsiją ivfRiga. Tai kartu tyrimas rodo ir kokie antibiotikai turi būti skiriami, tai išties plačiau ištiria.
Frezija parašė:
Ne, NW Kaune. O kokius jums skyre? Taip nuo bakteriju, B streptokoka turejau per gimdyma, ir ranka bande atidalinti placenta, nepavyko nes buvo iaugusi i gimda, tai…
Man irgi Rygoje per biopsiją rado bakteriją (ecolli), nors jokių siptomų pati nejaučiau.. Pritariu Irmytei, turi nustatyti ir kokius konkrečius antibiotikus reikia naudoti, nes ta pati bakterija gali turėti atsparumą skirtingiems antibiotikams.. Mano ir vyrui prašė pasitikrinti ir pasidaryti pasėlį, nors pas jį bakterijų nerado, bet ir jam reikėjo sugert tokių pačių antibiotikų kursą tuo pačiu metu, tada po kokių 3 sav kartojo biopsiją 🙂
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai