Šiaurės saulė parašė:
Na bet ji krauja priduoda 5 dpi tai hcg jei vienas zirniukas gali būti labai minimalus kad ir tas pats 5 nors aišku linkiu kad būtų kuo didesnį skaiciukai!!!? Mašu…
Visiškai sutinku
Šiaurės saulė parašė:
Na bet ji krauja priduoda 5 dpi tai hcg jei vienas zirniukas gali būti labai minimalus kad ir tas pats 5 nors aišku linkiu kad būtų kuo didesnį skaiciukai!!!? Mašu…
Visiškai sutinku
Mašulia parašė:
Pridaviau kraujuka. Atsius 15h atsakyma. Labai bijau. Ziuresiu atsakyma tik po 18h. kai busiu namie. Nes bijau darbe kad priepuolio neatsitiktu. Koks turi buti hcg …
Masulia, laikykis! Lauksiu mintyse kartu su tavim atsakymo
adelija.1 parašė:
šiandien testuko negadinot?![]()
Ne.
Šiaurės saulė parašė:
Aciu
Meshka parašė:
Masulia, laikykis! Lauksiu mintyse kartu su tavim atsakymo![]()
Aciu. Kaip tu? Issiverkei?
Mašulia parašė:
Ne.
Vakar visa vakara verkiau, siandien tokia tuscia viduj jauciausi... gerai kad namie esu, galiu sau leisti liudeti ir nelipti is lovos visa diena...
Meshka parašė:
Vakar visa vakara verkiau, siandien tokia tuscia viduj jauciausi... gerai kad namie esu, galiu sau leisti liudeti ir nelipti is lovos visa diena...
dar nezinau sito jausmo, cia mano pirmas ivf, bet jau isivaizduoju kaip bus sunku
nors aisku as dar tikiuosi geru rezultatu. Nezinau kaip as istversiu kenteti kai zinosiu kad 15h jau bus atsakymai ir netikrinti emaila.
Meshka parašė:
O tu pirma karta kur dareisi ivf? Trecia kur planuoji? Suprantu kad siandien tikriausiai nieko neplanuoji, bet vis tiek turbut galvojai
Mašulia parašė:
O tu pirma karta kur dareisi ivf? Trecia kur planuoji? Suprantu kad siandien tikriausiai nieko neplanuoji, bet vis tiek turbut galvojai
As trecia IVF planavau dar antram normaliai neisibegejus
Tokia jau as; man geriau zinoti veiksmu plana nesekmes atveju, man taip lengviau.
Pirma darem VK; trecia gal BAK, gal Turkijoje, arba gal LV arba PL su donorine, dar galvosim...
Meshka parašė:
As trecia IVF planavau dar antram normaliai neisibegejusTokia jau as; man geriau zinoti veiksmu plana nesekmes atveju, man taip lengviau.
Laikykities, zinom ta jausma bet praeis ,laikas gydo zaizdas
As jau trecia diena po smugio ir jau planuoju apie 8 karta :)))
pamisele69 parašė:
Laikykities, zinom ta jausma bet praeis ,laikas gydo zaizdasAs jau trecia diena po smugio ir jau planuoju apie 8 karta :)))
Aciu!!! Tavo istorija ikvepia man tikejimo
Apskritai is forumo istoriju matau kiek daug stipriu moteru, kurios nepasiduoda ir siekia savo svajones.
Meshka parašė:
Aciu!!! Tavo istorija ikvepia man tikejimoApskritai is forumo istoriju matau kiek daug stipriu moteru, kurios nepasiduoda ir siekia savo svajones.
Svarbiausia nenuleisti ranku
Man gyvenime pasiseke nes turiu vyra labai gera kuris palaiko 250% .Neleidzia verkti man eina is paskos ramina guodzia bando nudziuginti niekuciais ... Tai va del jo ir stengiuosi nepaluzti ir eiti i prieki visom keturiom link musu bendro tikslo
Sunkus tas musu kelias bet matomai D to nori ir siuncia mums situs visus isbandymus kad dar labiau sustipretume
Bet vistiek tikiu kad ateis ta diena laiminga ir i musu kiemus bet kokiu atveju ar anksciau ar veliau bet ateis
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai