Eira parašė:
o kada tau cia taip irase, kda buvai pas gine?
Vakar buvau.
Eira parašė:
o kada tau cia taip irase, kda buvai pas gine?
Vakar buvau.
indruliukas parašė:
cia ir man lb aktualus klausimas ir nezinau is tikroar verta pirkti brangesnia (kur realiai moki uz varda turbut) ar pigesnia
nezinau net ka ir daryti
ar isvis pirkti ta tipo gera, bet padeveta
na nezinau as tikrai ka cia daryti
![]()
Cia amzina dilema, vistiek teks patiems apsispresti. Mes autokedute nuo gimimo pirkom , o nuo 9 kg nusipirkom a la padeveta is zmoniu. Siaip jokio skirtumo nejauciam, ir ta ir ana atlieka savas funkcijas. Paskutine kedute mums apsimokejo pirkti is zmoniu, nes kaina pardeje butu buvusi dviguba...
maraida parašė:
su tom padevetom velgi klausimas, kiek jos islaiko ta sauguma, nezinosi, ar tikrai buvo naudojama kaip reikiant, ar nebuvo kokioj avarjoj ar pan.. net nzn...
nezinosi tai va
bet kiti is draugu sako geriau tipo pirkti geresnes firmos bet padeveta
nu ir zinok dbr jei gudras
Mildija parašė:
Cia amzina dilema, vistiek teks patiems apsispresti. Mes autokedute nuo gimimo pirkom , o nuo 9 kg nusipirkom a la padeveta is zmoniu. Siaip jokio skirtumo nejauciam, ir ta ir ana atlieka savas funkcijas. Paskutine kedute mums apsimokejo pirkti is zmoniu, nes kaina pardeje butu buvusi dviguba...
o kokia pirkot nuo gimimo?
Ir siaip del autokeduciu, verslininkams yra paranku kalbeti apie visokias blogybes del padevetu atseit galimai buvusiu avarijose...Juk tada maziau keduciu is salonu bepirktu
Cia tas pats ir su rubeliais "ruzava - melyna": juk jei gamintojai daugiau orientuotusi i neutralias spalvas, tai auginant keleta vaiku nebereiketu taip daznai uzsukineti i pardes pirkti vaikams drabuzeliu... Kai reikejo striukes dukrai buvo visiskas kosmaras...arba tamsiai ruda, melyna, juoda arba rozine... Tai siaip ne taip radau zalsva...manau tai daroma ne veltui
tai aisku
o kiek ju yra pakliuve i avarija, tai ir sunku pasakyti....bet tikrai ne visos..o jei butu rimtai suzalotos, tai turbut akivaizdziai matytusi trukumas ant kedutes ..be to pagalvojus kiek vaiku gimsta ir visiem pripirkus kiekviena karta nauja kedute, tai pasaulis kiek turetu slamsto
nu cia as kaip visad bisky apie ekologija
maraida parašė:
sveikos mamytes![]()
seniai berasiau, vos speju skaityt, ka prirasot, o tada jau ir pamirstu, ka norejau parasyt![]()
paskutiniu metu kankina mane dilema del autokedutes-nesiokles pasirinkimo. Kol isivaizdavau, kad pirksim vezima 3 in 1, nesusimasciau apie keduciu skirtumus, sauguma ar pan. Bet kai nusipirkom vezima be kedutes, tai dabar reik ja pirkt atskirai. Buvau turguje, ten zadejo uz 100 Lt parvezti is LT gamintojo kedute mums tinkancios rudos spalvos bet be jokio firminio zenklo, bet po savaites pasake, kad jau nebegamina, tad gali tik zipio kedute parvezt uz 140 Lt. Nusprendem dar pagalvot. Tada teta, kuri augina 8 men vaikiuka paprotino, kad reik pirkt kokia Chico ar maxi cosi kedute, nes jos saugesnes.. tai kaip dabar yra is tikruju? Ar tikrai tos lenkiskos ar lietuviskos kedutes ne tokios saugios kaip tu garsiu firmu? Ar cia reik moket tik uz pavadinima? Is tikro visai nesinori uz kokia Maxicosi moket 400-600 Lt, juolab, kad kiek forumuose skaiciau, tos kedutes tik iki gero pusmecio tarnauja, nes isauga vaikutis ir reikia pirkti nauja, didesne. Kokias jus turit isigijusios ar planuojat isigyt savo mazyliams?
Butiani reik ziureti ar automobiline kedute atitinka standartus, ar ji yra saugi, kad poto nebutu, kaip toj patarlei "skupus moka du kart" neisizeiskit tik.
Stai radau gera straipsni i ka reiktu atkreipti demesi perkant kedute
www.mamoszurnalas.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=100&Itemid=0
Daiva_pamaiva parašė:
Vakar buvau.
tai vadinasi ir tavo pilvukas pagal ismatavimus 2cm mazesnis nei pagal savaites, o ar tau gydytoja kanors sake delto?? mane tai pagazdino
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai