Dokute parašė:
Pritariu Kuveite tau 100 %. Nezinau gal mane pasmerksit bet as kitokio poziurio nepratino vaiko ant ranku kai verkia tai paemu bet siaip nenesioju. Nesupuoju kad uzmigtu nes man tai nepatinka ir maniski labai tfu tfu tfu geras zmiega pats net soskes nereik jei sotus svarus paguldau i lovyte jis biski paniurzga ir miega. Pratinu kad miegoto prie triuksmo tam kad namie nereiktu vaiksciot ant pirstu. Ir tikrai kartai isvaziuoju is namu palikdama vaika seneliams ir nepergivenu zinau kad patikimiems zmoniems palikau. Cia mano nuomone gal kas ir pasmerks bet kiekviena savo vaika auginam taip kaip atrodo geriausia...
Tai gerai jei tavo vaikui tai tinka. Vaikas vaikui nelygu ir ne visada bent jau kol kas tai ne dėl galimybiu ribu nustatymo, taciau vienu tiesiog nemiega be mamos šalia, kitu lovytej nemiega, kitu atvirkščiai, kitiems reikia supavimo, lingavimo ir judesio. Pvz mano maze diena dar miega vežimėlį arba lovytej, taciau kadangi lovyte kt kambarį o aš turiu matyti tai diena buna miega vežimėlį, taciau vakare ir naktį lovyte, vežimas niekas netinka ir net imigus po 10 min up ir dudos ir tokios kurios nenustos ir gali atsiliepti nervukam tai jokio noro klykinti neturiu o gal ir ta termoreguliacija, mamos širdies plakimo poreikis juk tas risys svarbus, jis pamatas visako ir galiausiai taip isiprase miegoti šalia nors bandžiau prie savos tvarkos griežtai pritaikyti, taciau tas mažas zmogutis griezto diktato kol kas nenusipelno