Jersey parašė:
musu tokie antakiai ir ausytes buvo..
ar praejo, ar kuo tepet?
Jersey parašė:
musu tokie antakiai ir ausytes buvo..
ar praejo, ar kuo tepet?
Laurita31 parašė:
Greiciausiai kakoja nes lupos atstatytos akys kaip sikancio katinooras neblogas,mes kas dien i lauka pietuciu pamiegoti iseinam ,nes namuose jam nesimiega
k…
Keista , bet jau miega dvi valandas
Laurita31 parašė:
Greiciausiai kakoja nes lupos atstatytos akys kaip sikancio katinooras neblogas,mes kas dien i lauka pietuciu pamiegoti iseinam ,nes namuose jam nesimiega
k…
o as galvojau cia tik mano taip mazylis nekaip be lauko uzmigti name negali
jjoollii86 parašė:
ar praejo, ar kuo tepet?
Issigydem. Nakciai gerdavom ketvirti "Clemastinum" tabletes, viena nakti teper vien tik hormoniniu tepalu, po to dar kelias hormoniniu maisytu su bepantenu. Musu jau ir zandai butu tokiais nueje, bet pradejom gydyt ir jau po 1 nakties grazesnis veidukas buvo.
Reda Andr parašė:
Tokios kaip seilės tik tirštesnės... o kakutis toks į žalsvumą, bet čia gali būti nuo salotų, nes daug jų valgau.
I zalsvuma nuo lieso pieno gali but jeigu gerai atmenu.
willdo parašė:
Mamos aš jau nevilty...Pirmą mėnesį mano mažas buvo tikras šaunuolis - dieną valgydavo kas 2 val., naktį 12 val., 3 val. ir 6 val., labai džiuogiausi šituo režimu, …
Diegliai praeina per 100d.,o praejo vaikuciui matyt pilvo putimas ;) o irzlumas tam garsiajam suoliui budingas ;) tad gal nieko baisaus.
Jersey parašė:
Issigydem. Nakciai gerdavom ketvirti "Clemastinum" tabletes, viena nakti teper vien tik hormoniniu tepalu, po to dar kelias hormoniniu maisytu su bepantenu. Musu ja…
Su hormoniais tepalais ant veidelio atsargiai. Sako oda isplonina. Tai jeigu nera ziaurus reikalas, bandykit netept ir tik drekint.
Jersey parašė:
Issigydem. Nakciai gerdavom ketvirti "Clemastinum" tabletes, viena nakti teper vien tik hormoniniu tepalu, po to dar kelias hormoniniu maisytu su bepantenu. Musu ja…
jums daktare israse gerti tabletukes tas? o koki tepaliuka tepet? bepanten?
willdo parašė:
Mamos aš jau nevilty...Pirmą mėnesį mano mažas buvo tikras šaunuolis - dieną valgydavo kas 2 val., naktį 12 val., 3 val. ir 6 val., labai džiuogiausi šituo režimu, …
Mano zinokit taip paciai, tik menuo suejo taip, pat... geras, galvojau cia tik pas mus taip
willdo parašė:
Beje as ir colinox nupirkau vkr nes galvojau diegliukai, o kaip jus reguliariai duodate colinox? valandom kazkaip, paaiskinkint , nes as zalia
nesuprantu
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai