2017.06.07 23:03 (prieš 8 m.)
jubo parašė:
Ar daug mamyciu dar mp duoda maziukams? Maniskis pas mane tiesiog reikalauja
vedasi i miegamaji rodo kad gulciau ir duociau. Galvoju kaip reikes atpratinti. Vyre…
Bridzitta parašė:
Mano ta pati daro:), neisivaizduoju kaip atpratinti. Nors kai manes nera tai ir papo nereikia. Migdomes tik su papu, kitaip niekaip.
As savaite kaip nutraukiau mp, buvo like pries nakti ir nakti, tikrai galvojau, kad jau maniskis tai sunkiai atsisakys, nes irgi vakare jau prie duru miegamojo stovedavo ir rodydavo, kad einam
Bet, zinokit, neitiketinai lengvai, pirma nakti zirze, bet neverke ir nereke, supau 2 val. ant ranku, kol uzmigo, antra trecia nakti po pusvalandi pasupdavau, kol uzmigdavo, dabar einam i lova (miegam kartu), malasi valandele, duksta, ir salia glostant arba ant mano krutines atsigula, pasupu atsigulus ir uzmiega. Nakti atskelusi paglostau arba taip pat pasupu atsigulus. Keliasi naktimis, bet daug reciau jau. As netikejau, kad mano toks papinukas, kuris tik su mp uzmigdavo ir ziopciodavo per miegus ieskodamas, taip lengvai atsisakys. Beje, cia mano antras bandymas, pirma karta pries pora
menesiu bandziau ir vaikas visiskai kitaip reagavo - verke, pyko, ieskojo nuolat kruties, tai nestresinau vaiko ir daviau vel
O dabar visai neiesko nuo pat pirmos atpratinimo dienos. Ka as dar dariau - kakla eteriniais aliejais issitepiau ir su aukstu kaklu maikute miegojau, kad neviliotu jo, ir supau pirmas naktis ne miegamajam, kad asociaciju su mp nebutu ir neisipyktu
Diena mp jis nuo metu nevalgo, o nakti dar nesam niekam palike. Kol atsibunda naktimis ir nepaliksim