Akyra3 parašė:
Kurioj gimdykloj gimdei. Mane domarkas prieme, bet Šuklys buvo gydytojas su vriedna akušere ir praktikante dar buvo, cirkus ten iš manes dare, gydytoja mano kai ate…
zinok, tas mano gimdymas toks staigus buvo, kad tiesa pasakius zinau tik tiek, kad gyd ale Anuzis buvo, o kokios akuseres ar kas as nzn, bet buvo jau metuose moterys tai manau praktikantes nebuvo, elgesi maloniai, girde mane, dejo kompresus ant kaktos, o nedavem ne cento, nes kai pagimdziau man truputi sutriko kvepavimas, kaip sake organizmui sokas buvo, nes nu labai staigiai viskas. kuri gimdykla irgi nezinau, tik su dziakuziu gavau... nes atvaziavome puse 3, kaklelis buvo 3cm o 3val buvau gimdykloje jau buvo 7cm, zodziu man viskas kaip per migla, bet siaip elgesys patiko personalo, tik va jau ta pagrindine akusere tai kai jau mane ruosiesi perkelti i palata po gimdymo sako jei ka as iki 8busiu ten ir ten
supratome kaip uzuomena.
labai gaila, kad tau taip nepasiseke

o tiesa, pati maitini? kaip pati jau jautiesi? mano vyras tik pirmadieni iseina i darba tai lyg siol dviese, tai lengviau, bus idomu kaip iseis, bet pati viduje jauciuosi rami, nera nieko neiveikiamo
maitinu pati, noreciau iki 6men, kad pienelio butu. dabar kai pasakei, kad truputi primaitini tai net susimasciau