Zajza parašė:
Sakykit, o tik į vieną darželį galima užsirašyti? Gyvenom pietiniam, užsirašiusi ten i eile, o dabar centre gyvenam, anas darželis labai toli gaunasi 🤔
Laukti eileje galima tik i viena darzeli.
Zajza parašė:
Sakykit, o tik į vieną darželį galima užsirašyti? Gyvenom pietiniam, užsirašiusi ten i eile, o dabar centre gyvenam, anas darželis labai toli gaunasi 🤔
Laukti eileje galima tik i viena darzeli.
Vaikų kineziterapeutė Eivina Bakšinskaitė. dirba Moters ir vaiko klinikoje, Manualinės medicinos klinikoje, galima rasti fb.LamaRama parašė:
Sveikos, gal kas galite rekomenduoti kineziterapeutą (-ę) Šiauliuose?
Akyra3 parašė:
Dar nežinau, centre metai gyvenam tik, tai neišmanau kuris patogiau ir geresnis, seniau pietiniam gyvenom, tai aiškiau ir su darzeliais pietiniam būtų jei ten tolia…
Labutis
kaaip tu? kaip gimdymas? pabegau is uzdaros grupes
idomu kaip gyvenat? koki varda savo princesei uzdejot?
P_upsė parašė:
As daznai einu, praktiskai kiekviena diena iseinu pasivaiksciuoti nuo Tomo kavines link akropolio 🤗
as irgi prie Tomo kavines gyvenu, na dar koki menesiuka gyvensiu
po to kelsiuos netoli kvieciu
siaip visai faina butu susitikti su kuo nors kas siuo metu gyvena panasiu ritmu
einat kas nors i aronija su leliukais?
Aadela parašė:
Labutiskaaip tu? kaip gimdymas? pabegau is uzdaros grupes
idomu kaip gyvenat? koki varda savo princesei uzdejot?
![]()
Labas, pasigedom taves, kodėl pabėgai, nenori grįžt? Kaip tavo nėštumas praėjo, gimdymas? Kaip mažylis, ar ramus? Dorotėja mūsų mergina vardu. Atšils orai gal susieisim kur vežimu pastumdyt.
Akyra3 parašė:
Labas, pasigedom taves, kodėl pabėgai, nenori grįžt? Kaip tavo nėštumas praėjo, gimdymas? Kaip mažylis, ar ramus? Dorotėja mūsų mergina vardu. Atšils orai gal susie…
man ta grupe atrodo daugiau streso suteike nestumo metu nei padejo
kitos tokios kategoriskos, supermamos...
mano gimdymas... tiek buvau visko prisiskaiciusi, buvo didelis nerimas ar suprasiu, kad jau reikia vaziuoti... tai nuvaziavau i ligonine puse 3nakties, 3val buvau gimdykloje, o 4:15 jau savo pipira turejau ant krutines, beprotiskai viskas greitai ivyko, tfu tfu tfu viskas gerai, po kol kas vaikutis ramus. kaip tavo gimdymas? kaip mazyle?
pats nestumas be jokiu komplikaciju, tiesiog negaliu niekuo skustis. kova/balandi jau i kotedza planuojam keltis
kaaaip laukiu!!!
Aadela parašė:
man ta grupe atrodo daugiau streso suteike nestumo metu nei padejokitos tokios kategoriskos, supermamos...
mano gimdymas... tiek buvau visko prisiskaic…
Aš tiesiog ten atsirenku info sau priimtina ir tiek. Kelios mamukės fainos yra, tai ir būnu.
Prie kokio daktaro gimdei? Lengvai labai, ypač kai pirmakartė. Tikiu kaip lauki savo namų. Mano gimdymas toks idomus, daug pasakot, gal kada gyvai susitiksim papasakosiu, nes buvo visko kol mano gydytoja neisikišo, jau kaip dėkinga Bogužienei tai ne tas žodis.
Akyra3 parašė:
Aš tiesiog ten atsirenku info sau priimtina ir tiek. Kelios mamukės fainos yra, tai ir būnu.
oho kaip suintrigavai. As gimdziau kaledu ryta, atrodo gyd Anuzis buvo, bet ji tik priemime maciau. niekas netikejo, kad as ju mainoje pagimdysiu, bet viskas labai greitai gavosi. buvau viena gimdyve, o akuseres miegojo kai atvaziavau, tai tikiu, kad negalvojo, kad pirmakarte taip greitai pagimdys. as ir pati buvau nusiteikusi vos ne para praleisti, o cia valanda uztrukau
Aadela parašė:
as irgi prie Tomo kavines gyvenu, na dar koki menesiuka gyvensiu![]()
Kol dar neisikraustet, galim kada ir pastumditi vezimus 🤗
Aadela parašė:
oho kaip suintrigavai. As gimdziau kaledu ryta, atrodo gyd Anuzis buvo, bet ji tik priemime maciau. niekas netikejo, kad as ju mainoje pagimdysiu, bet viskas labai …
Kurioj gimdykloj gimdei. Mane domarkas prieme, bet Šuklys buvo gydytojas su vriedna akušere ir praktikante dar buvo, cirkus ten iš manes dare, gydytoja mano kai atejo tada tvarka padare, butu uzdara grupe papasakociau daugiau, dabar nenoriu viešai čia daug plestis.
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai