indre.di parašė:
Naudoju tik Balance. Po alergologo konsultacijos paaiskejo, kad tai organizmo atsakas i virusa. Praejo per 1,5 sav.
Svarbiausi, kad praėjo ;) Būkite sveiki!
indre.di parašė:
Naudoju tik Balance. Po alergologo konsultacijos paaiskejo, kad tai organizmo atsakas i virusa. Praejo per 1,5 sav.
Gerge parašė:
Ačiū jums 🌸
Sveikos, antrajam maziui tokia pat problema kaip ir vyresnėliui - nuguleta galvyte. Tik antrajam ji žymiai labiau nuguleta ir atsirado problema, kad kakliukas sutrauktas i kita puse visiškai nepasuka. Neurologė nustatė kreivakaklyste. Kadangi šią problemą 2019 balandinukai jau išaugę, ar teko, mamytės, naudoti šią pagalve? Nes kainuoja daug, todėl teikia daug vilčių bet ar tikrai padeda?
Tiesa sakant jau krentu į paniką, del sutraukto kaklo kreiveja stuburas, važiavimas kažkur tampa didelė problema nes kėdutėje vaikas kenčia. Ši pagalvė atrodo kaip išsigelbėjimas ir manau padėtų išspręsti šią problemą. Būtų labai svarbi jūsų patirtis ir nuomonė. 🙏

Minimalistė parašė:
Sveikos, antrajam maziui tokia pat problema kaip ir vyresnėliui - nuguleta galvyte. Tik antrajam ji žymiai labiau nuguleta ir atsirado problema, kad kakliukas sutra…
Tokią pagalvę pirkau, kai sūnus buvo kelių mėnesių. Realiai jos nepanaudojom, pradėjo greit vartytis ir buvo nebepatogu. Na betkokiu atveju nepabandę nesužinosit, pagalvė tikrai kokybiška, noriai konsultuoja įsigyjant per fb puslapį
vivik parašė:
Tokią pagalvę pirkau, kai sūnus buvo kelių mėnesių. Realiai jos nepanaudojom, pradėjo greit vartytis ir buvo nebepatogu. Na betkokiu atveju nepabandę nesužinosit, p…
Jau nupirkau, pediatrė pritarė, kad gali padėti 🙂 dėl konsultacijų tai pritariu, labai noriai konsultavo ir telefonu ☺️
Minimalistė parašė:
Jau nupirkau, pediatrė pritarė, kad gali padėti 🙂 dėl konsultacijų tai pritariu, labai noriai konsultavo ir telefonu ☺️
Linkiu, kad padėtų! 🤗
Mano viena mergytė galvytę laikę labiau į kairę pusę berods, irgi išsigandau, nuvažiavom į antakalnio polikliniką, pas vaikų ortopedę, kuri dirba su kaklais konsultacijai dėl kaklo padėties, tai sakė, kad kaitaliot puses lovytės, kai guli, kad vieną kartą žiūrėtų į kairę atsisukus, kitą kartą į dešinę atsisukus, ir 3 savaites lankėm poliklinikoj mankštas kas antrą dieną, susitvarkė, man regis per porą mėnesių tiesiai galvytę laikė jau. Dukrai tuo metų buvo gal 6 mėnesiai.
GIttaa parašė:
Sveikos mm vėluoja savaitę ar matosi kad nors?🤔🌺
Man čia kaip išdžiuvimas 🤷♀️ sekmės 🍀
vivik parašė:
Linkiu, kad padėtų! 🤗
Labai ačiū ❤️
Dvynukai-mergytės parašė:
Mano viena mergytė galvytę laikę labiau į kairę pusę berods, irgi išsigandau, nuvažiavom į antakalnio polikliniką, pas vaikų ortopedę, kuri dirba su kaklais konsult…
Vat dėl šito man ir kyla abejonių.. Pagalvės informaciniame lapelyje rašo, kad galima nekeist padėčių, bet dėl kaklo kaip tik reikia. Apie mankštas tyliu.. Užimta 2 mėn I priekį arba dėl kovido nedirba. 🙄 Bet realiai matosi jau progresas, tai tikiuosi išaugs šią problemą. Ačiū kad dalinates patirtimi 🌺
Minimalistė parašė:
Labai ačiū ❤️
Mum irgi, kai reikėjo makštelių, buvo 2 mėn į priekį, tai aš paklausiau reabilitologės gal privačiai ką gali rekomenduoti, nes nu kokia prasmė daryt vėliau, jei prbolema dabar, tai, žodžiu, atlankėm privačiai, viskas susitvarkė ir po to specialiai dra ejom į tas, kur priklausė
žodžiu, rekomenduoju paieškot privačiai, tikrai labai padeda
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai