Vartotoja parašė:
Pasidalinkit, kokius tapukus darzeliui pirkot?
Basutes paprastas, su kieta užkulne 🤗
Vartotoja parašė:
Basutes paprastas, su kieta užkulne 🤗
Vartotoja parašė:
Superfit atviras basutes tampo, o uzdaras meta lauk, tai ir liko su basutem, didesnes jau uzsakiau🙂
Ilmm parašė:
Mamos, kiek laiko migdot savo mazylius pries nakti?
Su papuliu iki 10 min, bet buna ir 30🙈diena supu taip pat iki 5 min
Glamur parašė:
Kokios firmos aulinukai lengvai užsimauna? Buvau parduotuvėj, ir visų neįkišu per čiurną, ta koja dar jo tokia pampuška. Ar yra kokie kur tas bato liežuvis atsivers…
Maniškiui irgi problema...kol kas lyg ecco geresni... žiemai gal demar pirksiu - jie su uztrauktuku , man patogiausi tokie..
Ilmm parašė:
Mamos, kiek laiko migdot savo mazylius pries nakti?
Paskutiniu metu labai ilgai, nakti apie valanda, diena buna ir dvi kartais..
Glamur parašė:
Kokios firmos aulinukai lengvai užsimauna? Buvau parduotuvėj, ir visų neįkišu per čiurną, ta koja dar jo tokia pampuška. Ar yra kokie kur tas bato liežuvis atsivers…
Nuo brolio like superfit, emu australia. Sunui irgi sunkiai ikisdavau. Tai pirkdavau tokius, kurie atsisega uztrauktuku arba lipukais. Jei nebutu nyo brokio like, buciau tada pirkus irgi Demar, skaiciau, kad geri, o ir koja patogu ikisti
E.Va parašė:
Nuo brolio like superfit, emu australia. Sunui irgi sunkiai ikisdavau. Tai pirkdavau tokius, kurie atsisega uztrauktuku arba lipukais. Jei nebutu nyo brokio like, …
Bet demar šiuo metu kaip ir per šilti. Superfit nupirkau, galima įkišti, bet labai sunkiai, nepaskubesi jei reiks kur greitai islekt, o ir šiaip minkau tą koją tai vaiką erzina ir pradeda muistytus, tada išvis nebeuzdedu , teks grąžinti
Glamur parašė:
Bet demar šiuo metu kaip ir per šilti. Superfit nupirkau, galima įkišti, bet labai sunkiai, nepaskubesi jei reiks kur greitai islekt, o ir šiaip minkau tą koją tai …
Jei iki minuso, dar variantas crocks su pasiltinimu. Sunus pernai nesiojotai buvo labai gerai ir per dregnus orus. Dabar mazei istraukus superfit. Tai irgi galviju kaip bus. Bet gal nebus per silta, plonesne pedkelne rengsiu. Siaip tai geriausia, kur per sona uztrauktukas batas normaliai atsidaro, tai be vargo koja isidetu.
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai