lauryte07 parašė:
Taip jei neranda antikūnių leidžia imunogloboliną iki 28sav. Man jau suleido, bet jis yra kompensuojamas
Iki 28sav?knygutej raso 28-32 sav.
lauryte07 parašė:
Taip jei neranda antikūnių leidžia imunogloboliną iki 28sav. Man jau suleido, bet jis yra kompensuojamas
lauryte07 parašė:
As keliausiu tik 28sav. ims tyrima del antikuniu, ir kita karta (30sav) suleis, jei reikia.
lauryte07 parašė:
O kaip yra šiais laikais kompensuojamas vaistas... 😊😊😊 reikia kažkokia knygutę turėti,į kurią ir išrašo receptą ar vis gi užtenka elektroninio recepto? 😊
vaikaite parašė:
Man gydytoja sake iki 34 savaites galima suleisti 😊
BusimaMamaa parašė:
O kaip yra šiais laikais kompensuojamas vaistas... 😊😊😊 reikia kažkokia knygutę turėti,į kurią ir išrašo receptą ar vis gi užtenka elektroninio recepto? 😊…
Gydytoja elektrininėj sistemoj išrašo, o jūs nueinate į vaistinę paduodatr asmens dokumentą, jį nuskenuoja ir mato kokie jums vaistai yra išrašyti 😊
kiskee parašė:
Kiek zinau ir kiek sake man antikuniai leidziami 28-32 sav.
Tikrai nesiginčysiu, tačiau man sakė iki 28sav. O kaip ištikro nežinau😊
BusimaMamaa parašė:
O kaip yra šiais laikais kompensuojamas vaistas... 😊😊😊 reikia kažkokia knygutę turėti,į kurią ir išrašo receptą ar vis gi užtenka elektroninio recepto? 😊…
man irase i kompensuojamu vaistu pasa. kainavo 55, o mokejau 1 eura su centais
Žalčio Žmona parašė:
man irase i kompensuojamu vaistu pasa. kainavo 55, o mokejau 1 eura su centais
Jį matyt dar reikia turėti, tą pasą 😊😀😀
BusimaMamaa parašė:
Jį matyt dar reikia turėti, tą pasą 😊😀😀
visada nesiojuosi kartu su nesciosios kortele
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai