shiseidi parašė:
Mum sunku su miegeliais dienos metu, kai nepamiega tampa irzlus, ir va sunku kažkur išeiti kai reikia palikti vyrui, taip ir bunam visada kartu..
Dar jus galvojat apie palikima ,svajone cia mano,bent viena diena
shiseidi parašė:
Mum sunku su miegeliais dienos metu, kai nepamiega tampa irzlus, ir va sunku kažkur išeiti kai reikia palikti vyrui, taip ir bunam visada kartu..
Dar jus galvojat apie palikima ,svajone cia mano,bent viena diena
dovais parašė:
Dar jus galvojat apie palikima ,svajone cia mano,bent viena diena![]()
Aš apie palikimą ne dienai 😁😁 o man reik išeitis 1val 30min rytoj ir galvoju ar nereiks atšaukti vizito 🙄
shiseidi parašė:
Aš apie palikimą ne dienai 😁😁 o man reik išeitis 1val 30min rytoj ir galvoju ar nereiks atšaukti vizito 🙄
Tai as supratau,cia as apie save,kad dienai kokiai palikt svajone
dovais parašė:
Dar jus galvojat apie palikima ,svajone cia mano,bent viena diena![]()
O ko jus bijot su teveliu palikti? Nepasitikite ar kas? As palieku savaitgaliais,nes jau i darbuka grizau.ir puikiai susitvarko. Be to,man paciai rai i nauda,pailsiu uo rutinos. O ir vaikas ne tik mamos bet ir tecio,io kad priziuret turi abu,o ne mama visa laika
Ginger parašė:
O ko jus bijot su teveliu palikti? Nepasitikite ar kas? As palieku savaitgaliais,nes jau i darbuka grizau.ir puikiai susitvarko. Be to,man paciai rai i nauda,pailsi…
Sutinku su Tavo nuomone😉 ne tik mama ištisą parą turi rūpintis leliuku, manau ir tetukas kažkiek turi dasidėti prie visų šitų reikalų 😊
dovais parašė:
Nu nereikia iskart daryt savo isvadurupinasi ir tas tetis,tik va beda maza pati maitinu,tai tikrai visai dienai nepalikciau,2-3val daugiausia,iskart atsakau pi…
Mūsų vaikas išvis valgo kas 1,5-2h tai jeigu išeinu turiu greitai suktis 😅
dovais parašė:
Nu nereikia iskart daryt savo isvadurupinasi ir tas tetis,tik va beda maza pati maitinu,tai tikrai visai dienai nepalikciau,2-3val daugiausia,iskart atsakau pi…
Tai išvada tokia,kad ir aš maitinu, tai palikti be šansų būtų dar dienai, tai ir kažkur bėgom 😁 bet žinau tikrai tokį vyrą, kur niekuom nepadeda mamai su vaikeliu, tai jai labai sunku, užtai ir sakom, kad kažkiek turi ir vyras tame dalyvauti 😉
Br1g1ta parašė:
Mūsų vaikas išvis valgo kas 1,5-2h tai jeigu išeinu turiu greitai suktis 😅
Va va man irgi tas pats, pati maitinu ir būna kad nori valgyti kas 3val, bet būna užsimano ir po 1val 🤷
12 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai