Daphne parašė:
Kai visai kapiec buvo daviau paracetamolio. Bent kelioms valandoms pailsėjom tiek vaikas, tiek aš. Nelengva keli dantys vienu metu ❤
Juk saket toks etapas ir noras mamas pašokdinti o
ne dantys😀
Daphne parašė:
Kai visai kapiec buvo daviau paracetamolio. Bent kelioms valandoms pailsėjom tiek vaikas, tiek aš. Nelengva keli dantys vienu metu ❤
ne dantys😀
Ramunėlė1234 parašė:
ne dantys😀
Skaitykit atidžiau, vos kelios susirašinėjam ir nedaskaitot. Mes per tris savaites 5 dantis išsidaiginom. Keturi iš jų vienas šalia kito viršutiniai. Žinau kai dantys būna. Sunku net pamaitinti, prisiliesti prie vaiko. Tada teko duoti ir paracetamolio, kad nuimti būtent skausmą. Mano vaikas jau 7 turi! Laukiam dar vieno, apačioj, bet jau burna nėra jautri. Matosi, kad neskauda. Tačiau! Miego regresas, zyzimas, kaip buvo taip ir yra! Miegojo net geriau dantims dygstant 😒 geros nuotaikos, kai nešioju, visas dėmesys jam. Tik padėk žaist, valgyti, pampersą pakeist iškart ašaros. Nesvarbu, kad žaidžiam kartu, ištisai laikyk ant rankų. Ką kalbėti, kai reikia išeiti iš namų. Tik stebi akimis, rankos ištiestos ir verksmas, kad imk. Palikus tėčiui vaikas ramutėlis! Iki tol kol pamato, kad gryžau. Tada vėl viskas per naują tik aš vaiko akyse. Na ką, gal krūminiams išdygus bus lengviau 🙈
Katažyna95 parašė:
Jo jo, pas mus tad pats. Tik kad pas mus nepatinsta dantenos, apskritai jokiu pozymiu tik poto matosi taskiukai balti kad jau dantys lenda. Sveciai atvaziave buvo s…
Pas mus va jau po baltą taškiuką šviečia tai visi 4 taškiukai matos... turėtu tuoj visi 4 išlysti pro dantenas.. gaila vaiko... ašaros rieda.. o miegojimuj padeda tepaliukai... be jų niekaip.. nuolat turiu tepti... o jeigu miegant prasibunda, tai turiu duot krūtinę, kitaip verkia, nemiega.. naktim ir kiek temp pakyla mum..neaukšta, bet vis vien... o svečiuose ir mes buvom šeštadienį-sekmadienį su nakvyne... tai buvo tragedija man, o ne viešnage... sakiau daugiau jokių vykimu į svečius per naktį bent pusmetį.. aišku dantukai dare savo, bet na tikrai man tai buvo blogiausia para per visus beveik 9 mėn...
Daphne parašė:
Duodu ir aš... nakčiai arba dieną jeigu jau visai matau, kad blogai..bet stengiuos tik nakčiai, o dieną kažkaip ištvert.
Sveikos! ❤️
Aš su tokiu klausimu, pirmas vaikas, kuo toliau tuo daugiau tų klausimų 😀🙈
Ar dar maitinate savo kūdikius naktimis? Maniškis keliasi vieną kartą, valgo pm, bet naktį ir suvalgo viską. Sako, kad reikia naktį duoti jau tik vandens dėl dantų būklės ir t.t. Viską suprantu, bet jeigu vaikas nori valgyti ar jam to vandens užteks? Nebandžiau dar, todėl įdomu jūsų nuomonės
Tirli pirli parašė:
Pas mus va jau po baltą taškiuką šviečia tai visi 4 taškiukai matos... turėtu tuoj visi 4 išlysti pro dantenas.. gaila vaiko... ašaros rieda.. o miegojimuj padeda t…
Kokiu tepaliuku tepate ?
Kazkas is pazystamu minejo kad vaistukai kazkokie yra dantukams dygstant.
Katažyna95 parašė:
Kokiu tepaliuku tepate ?
Kazkas is pazystamu minejo kad vaistukai kazkokie yra dantukams dygstant.
Dentokind tabletes naudojam. Super👌
Lele111 parašė:
Sveikos! ❤️
Aš su tokiu klausimu, pirmas vaikas, kuo toliau tuo daugiau tų klausimų 😀🙈
Maitinu, kai prabunda valgyti, tai niekuo neužkiši. Net nerėkia, o klykt pradeda 🙈 dėl dantukų labai bijau, nes jau nemažai, bet nieko šiuo klausimu neina padaryti. Tik jau dairausi dantų šepetukas ir dantų pastos tokiam mažiukui kokią galima.
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai