Spyglys24 parašė:
Kokie jums lasiukai pasiteisino nuo pilvo pūtimo?
Ir ar daug kavos gerete juodos? Aš be jos negaliu, kokius du puodukus išgeriu. Gal…
As su espumizanu tik, infacolis tiek nepadejo
Spyglys24 parašė:
Ir ar daug kavos gerete juodos? Aš be jos negaliu, kokius du puodukus išgeriu. Gal…
As su espumizanu tik, infacolis tiek nepadejo
Spyglys24 parašė:
Bandėm ir infacol, ir espumizan, ir colief (mažina laktoze), ir gripe water, ir colic calm duodavau, šis pastarasis colic calm padėdavo išsikakoti jam, bet niekas taip gerai neveikė kaip kojų lankstymas, masažas ir laikymas varliuko pozoja, taip pat kojas sukelti aukštyn, tuo metu išsibezdėdavo ir būdavo lengviau... O patikrintas vaistas tai laikas, laikas kada baiginėjasi pūtimai ir pats dujas pašalina lengvai😁 Tikriausiai ne veltui nuo 3d gimimo kankinosi maniškis su pilvo pūtimu, bet užtat dabar jau beveik visko pabaiga atėjo☺️
Kavos išvis negeriu... Bet vaikui pūsdavo pilvą tikrai baisiai.. Kažkaip nemanau, kad kava įtakotų labai🤔 Išvis nebetikiu, kad maistas įtakoja... Nes dabar valgau viską ir nesisaugau, ir tų pilvo pūtimų tokių nebėr, kartais papuč ir tiek...
As labai megdavau kava, i diena 5 puodelius su pienu galedavau isgerti iki pat gimdymo, teko atsisakyti, nes pastebejau, kad dukra vakare isisiauteja ir neuzmiega. tas pats su sokoladu, atrodo vienintelis malonumas likes ir tai turiu riboti, kitu atveju vakare jai akys stacios kaip pas zveriuka, laksto i visas puses, pati ir juda labai stipriai. Apskritai man naktinis migdymas kelia siauba, kas vakara pati su asarom galvoju ar pavyks iki 24 val. pasiekti lova ar ne.
Aleksandra1987 parašė:
As labai megdavau kava, i diena 5 puodelius su pienu galedavau isgerti iki pat gimdymo, teko atsisakyti, nes pastebejau, kad dukra vakare isisiauteja ir neuzmiega. …
Man tas pats su naktim. Keltis reikia naktį kas dvi h, pasiimti iš lovytes pamaitinti , padeti atgal paciuciuoti. Šiąnakt verkiau naktį iš nuovargio uzsidarius vonioj
bananana parašė:
Bandėm ir infacol, ir espumizan, ir colief (mažina laktoze), ir gripe water, ir colic calm duodavau, šis pastarasis colic calm padėdavo išsikakoti jam, bet niekas t…
Ačiū jums 🌸 aš duodu espomizano ir colinox, bet nežinau år jam čia padeda... Lankstau ir aš kojas sportuoja, bet nelabai ką jam padedu kai suima skausmai .... O kaip tie colief? År verta juos pirkti?
laurolapas parašė:
Man tas pats su naktim. Keltis reikia naktį kas dvi h, pasiimti iš lovytes pamaitinti , padeti atgal paciuciuoti. Šiąnakt verkiau naktį iš nuovargio uzsidarius voni…
Tikiu🤦kad sunku, aš pati dažnai keliuosi. Miego trūksta, bet save guodziu kad čia laikina, tuoj viskas baigsis😉
O jus pabandykite dienos metu numigti kartu su leliukui, gal bus geriau ❤️
Spyglys24 parašė:
Ačiū jums 🌸 aš duodu espomizano ir colinox, bet nežinau år jam čia padeda... Lankstau ir aš kojas sportuojant, bet nelabai ką jam padedu kai suima skausmai .... O k…
Jie mažina laktozę piene.. tai jeigu vaikiukui pučia pilvą, nes nelabai toleruoja laktozės, tada verta.. O laktozės netoliaravimo bent jau vienas iš požymių yra vandeningesnis ir toks putotas kakis, arba bent jau kazkiek matosi tokiu kaip burbuliuku😁 Nemoku paaiškinti...
Pas mus buvo vandeningas ir putotas kakis dėl to bandžiau tą colief, bet kad nuimtų visus pūtimus, tai tikrai ne, gal kažkiek ir gelbėjo..
Kaip ir visi bandyti vaistukai kažkiek padėdavo, bet labai minimaliai, bent jau mums... O bandėte palaikyti varliuko pozoje virš kriauklės ar kur kitur?
Mums būdavo ne tik išsibezdėdavo, bet ir išsikakodavo ir tada ramus vaikas...😁
Ir kiek pvz mums sakė, tai tą simetikoną (jis espumizan ir infacol pagrindinis aktyvusis ingridientas) reikia duoti pastoviai, prieš kiekvieną maitinimą arba po, kad nepūstų to pilvo.. Bet man tai pvz nuo infacol davimo dažnesnio, pradėjas buvo atpilinėt vaikas... 🤦♀️
laurolapas parašė:
Man tas pats su naktim. Keltis reikia naktį kas dvi h, pasiimti iš lovytes pamaitinti , padeti atgal paciuciuoti. Šiąnakt verkiau naktį iš nuovargio uzsidarius voni…
Užjaučiu jus ir siunčiu palaikymą! Atsimenu, aš su pirmagime keldavausi iš lovos ir maitindavau atsisėdus fotelyje šalia - buvau žiauriai žiauriai pavargus 😬😬
bananana parašė:
Jie mažina laktozę piene.. tai jeigu vaikiukui pučia pilvą, nes nelabai toleruoja laktozės, tada verta.. O laktozės netoliaravimo bent jau vienas iš požymių yra van…
Pas mus buvo putos pasirodę prieš kokias 3 savaites bet DB nepastebiu, kad būtų. Ir kakio spalva vis kinta. Tai geltonas geltonas te kitas jau žalias. Ir taip kas kelias dienas keičiasi. Ne nebandžiau varliuko pozos, reikia pagooglinti. Ačiū 🌸
JustinArg parašė:
Užjaučiu jus ir siunčiu palaikymą! Atsimenu, aš su pirmagime keldavausi iš lovos ir maitindavau atsisėdus fotelyje šalia - buvau žiauriai žiauriai pavargus 😬😬…
Labai Jums ačiū 💚 tipo patogiau išsimiegoti turėtume kai baby lovytej ..🫠
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai