pirmukass parašė:
sveikos, o gal kuriai buvo rusvi patepliojimai labai negausus ? gal zinot ar normalu cia?
Normalu, implantacinis galejo įvykti. Svarbu praeitų
pirmukass parašė:
sveikos, o gal kuriai buvo rusvi patepliojimai labai negausus ? gal zinot ar normalu cia?
Normalu, implantacinis galejo įvykti. Svarbu praeitų
Megan_ parašė:
Man tepliojaTodėl net nepagalvojau apie galimą nėštumą, greičiau jau apie negausias mm... Ir pasidarius testą pamačiau II 😮 Laukiu pirmadienio, ką ginė pasakys …
Tikrai nepergyvenkit, nes mano situacija tapati buvo, cia grupėje pries pora dienu fiesta kėliau, panos pikuciavo
❤️
Ar negali būti kad turejote susirgti siuo metu?
Stebekit kiek ilgai teplios, kiek gausiai.
Pumpurė parašė:
Tikrai nepergyvenkit, nes mano situacija tapati buvo, cia grupėje pries pora dienu fiesta kėliau, panos pikuciavo❤️
Sirgti turėjau birželio gale, o teplioti pradėjo liepos pradžioje. Galvojau, kad prasideda vėluojančios mm, o ir tepliojimų prieš ir po man pasitaikydavo. Tie du pagaliukai man daaaug metų laukti, tad negaliu džiaugtis be baimės... Dėkoju už palaikymą 🌷
Berniukomama2019 parašė:
Sveikospasidariau siandien 2 testus, mm turetu prasidet uz 2 dienu, digitalus parode teigiama,o paprastas nieko nerodo, tai kaip cia taip?
Pakartociau testus po dvieju dienu::
Sveikos, as turiu susirgti rytoj (18.07) bet pries 4 dienas pajutau, kad krutine kiek padidejusi ir labai jautrus speneliai, tai penktadieni (15.07) pasidariau rytini testa, ir labai nustebau , kai pamaciau gana ryskia antra juostele ir neistverus po poros valandu pasidariau antra,nes tiesiog negalejau patiketi, ir antrojo testo jau buvo nelabai ryski antra juostele, laukiu dabar rytojaus ar prasides mm ar ne, nes pas mane kaip laikrodukas ciklas kas 30d, labai nekantrauju taciau ir labai nesitiki ,kad taip anksti galejo testas parodyt nestuma. Apart krutines daugiau jokiu pozymiu nejauciu gal kad nuovargis labiau kankina ir tiek. Tai va kaip jum ar yra nestumas testas parodes dar kelias dienas pries prasidedant menesinem? 🤭
Prisegu nuotrauka abieju testuku

voverytė25 parašė:
Labutis! 🌸 Grupė FB https://fb.me/g/p_hdTZ6qwwamfpYHDj/h3TJxJbo
Nerodo
justuteeee parašė:
Sveikos, as turiu susirgti rytoj (18.07) bet pries 4 dienas pajutau, kad krutine kiek padidejusi ir labai jautrus speneliai, tai penktadieni (15.07) pasidariau ryti…
Man prieš 6 d iki mm jau rodė neryškiai,o dvi dienas prieš kaip pas jus švietė nesvarbu jau su kuriuo šlapimu bedaryciau😉 tad sveikinu ir mm ryt tikrai nesulauksite😅😉 galite dar kraują pasidaryti,bus aiškiau😊
AuWa parašė:
Man prieš 6 d iki mm jau rodė neryškiai,o dvi dienas prieš kaip pas jus švietė nesvarbu jau su kuriuo šlapimu bedaryciau😉 tad sveikinu ir mm ryt tikrai nesulauksite…
O kada pradejote jausti jau kokius 'rimtesnius' nestumo simptomus?
MOdestaK parašė:
Ieškokit pagal pavadinimą suvedusios 2023 kovinukai
Nerodo man
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai