viletele parašė:
Labukas 😊vakar testas dvi juosteles parodė liepos mėnesiui džiaugsmelio laukti😀🥰
Sveikinimai 🥰
viletele parašė:
Labukas 😊vakar testas dvi juosteles parodė liepos mėnesiui džiaugsmelio laukti😀🥰
Sveikinimai 🥰
Sveikos visos Vilnietės, kviečiu jūs į užsiėmimus belaukiant stebuklo nuorodą į užsiėmimą- https://fb.me/e/21qqKHG7T
rutelytut parašė:
Sveikinu🙂 ateikit į uždarą liepinukų grupę😉
Ačiū 🥰aš jau išsiunčiau kvietimą
viletele parašė:
Ačiū 🥰aš jau išsiunčiau kvietimą
O kur uždara liepinukų grupė? Aš taip pat norėčiau prisijungti. ☺️
Čia uždara grupė🙂
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2023-m-liepinukai
rutelytut parašė:
Čia uždara grupė🙂
Ačiū! ☺️
Živily parašė:
Uzsirasiau rytoj pakartosiu. Tikiuosi auga skaiciukai ir ziurniukas sveikas
Kaip Jusu skaiciai siandien? Pas mane paaugo, si karta geriau kazkaip siek tiek nei ana karta, nesuprasi,
Ir PGR stipriai padidejo, tai maziau tempimo pilvo apacioj, bet labai laukiu ryt gydytojos vizito,
Voverynas parašė:
Kaip Jusu skaiciai siandien? Pas mane paaugo, si karta geriau kazkaip siek tiek nei ana karta, nesuprasi,
Skaičiai padidėjo, bet ne taip kaip tikejausi. Pirmadienį buvo 1288, o šiandien 2099. Dar laukiu pgr atsakymo. Pamaudena pilvą ir nugara bet nestipriai. Tai nežinau ko laukti. Jau isverkiau visą ežerą. Skauda širdį ašaros akyse, o negaliu verkti dukra šalia 😭😭😭
Voverynas parašė:
O kaip jūsų kokie skaičiai? Kaip augimas?
Živily parašė:
Skaičiai padidėjo, bet ne taip kaip tikejausi. Pirmadienį buvo 1288, o šiandien 2099. Dar laukiu pgr atsakymo. Pamaudena pilvą ir nugara bet nestipriai. Tai nežinau…
Zinau ta jausma, kai neturi nei vietos, nei laiko, net paverkt
Pas mane ana penktadieni buvo 999, o si antradieni tik 2700, tai realiai per 4 dienas kazkaip nestipriai paaugo, jau galvojau tikrai viskas, sian pakartojau ir va po dvieju dienu 5300, visiskai padvigubejo, nelabai suprantu kaip taip skirtingai gali sokinet tas augimas. Bet dabar aisku labai noriu, kad pamatytu ryt kazka gydytoja gero.
O pas jus gal irgi tas pats kaip man, po 1000 priletino, ir poto sokteles, nes kol kas net jeigu ir i mazesne puse, augimas pakankamas atrodo