Laura1981 parašė:
Gimda užtat jau meliono dydžio tokiu laiku ir vis ji plečiasi,kitoms greičiau,kitoms sunkiau.
Meliono? Ar esate 100 proc tikra? Gal ne apie tą patį vaisiu kalbame?
kartais ne greipfruto?
Laura1981 parašė:
Gimda užtat jau meliono dydžio tokiu laiku ir vis ji plečiasi,kitoms greičiau,kitoms sunkiau.
Meliono? Ar esate 100 proc tikra? Gal ne apie tą patį vaisiu kalbame?
kartais ne greipfruto?
Rituuzas@ parašė:
Sveikos
jungiuosi į jūsų gretas..
6nestumo savaite. Gruodžio 19 pas gydytoją pi…
Čia kaip dviračiu važiuoti, niekad nepamiršit, jei jau kartą išmokot
Giedrė. parašė:
Meliono? Ar esate 100 proc tikra? Gal ne apie tą patį vaisiu kalbame?kartais ne greipfruto?
![]()
Aštuonių savaičių rašo mažo meliono dydžio mano programėlėje,bet,kad ji pas visas skirtingai veriasi čia faktas,mano draugė kūda,o dešimt savaičių ji atrodė,kaip penkių mėn.Pas manęs dabar 9+2 jau gerai pilvas matosi.
Giedrė. parašė:
Štai Laura, TD ką rašo. Taip pat tas pats TD mini, kad dydis vaisiausiaus yra maždaug kaip braškė.
Vaisius tai taip,kalbam apie gimdą.
Laura1981 parašė:
Aštuonių savaičių rašo mažo meliono dydžio mano programėlėje,bet,kad ji pas visas skirtingai veriasi čia faktas,mano draugė kūda,o dešimt savaičių ji atrodė,kaip pe…
Na džiagiuosi bent kad iš meliono perėjot prie mažo meliono
Tas kam pasimato kam ne, visiem skirtingai, priklauso nuo organizmo. As realiai vaziavau gimdyti su pirma priaugus 6 kg su antra 8 kg ir po gimdymo is karto galejau i dzinsus ilisti, nieko neliko. O drauge dar kudesne ir menkesne tiek vargse priaugo kad pilvo sunkiai ejosi atsikratyti. Tai cia pagal organizma manau labiai individualiai. O ka raso vadoveliai tai cia tik abstrakti informacija, tikrai nemanau kad visu gimda vienodo dydzio.
gatasalvaje parašė:
Tas kam pasimato kam ne, visiem skirtingai, priklauso nuo organizmo. As realiai vaziavau gimdyti su pirma priaugus 6 kg su antra 8 kg ir po gimdymo is karto galejau…
Ir nėra kad vienoda, tikrai ne
tiesiog mane labai nustebino pasakymas kad gimda kaip melionas 9 savaitę.
Giedrė. parašė:
Na džiagiuosi bent kad iš meliono perėjot prie mažo meliono![]()
Nu koks skirtumas,aš sakau kas parašyta,jūs skaitote apie greipfruitą aš apie melioną informacija.Esmė ta,kad ne visoms vienodai viskas ten vyksta.Viena vaikšto su pilvu,kita ne.Vienai anksčiau pilvas išlenda,kitai vėliau.
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai