trysketuriastuoni parašė:
O jus dedate pries maista ar kada?nes po maisto baisu kad neatpiltu🙂
Prieš maitinimą.
trysketuriastuoni parašė:
O jus dedate pries maista ar kada?nes po maisto baisu kad neatpiltu🙂
Prieš maitinimą.
pupkius parašė:
Kad mums pastovus šuolis😁. Dėl nuolatinio maitinimo,tai atsikelia pavalgo,po kokių 5-10min vėl valgo,tada max pusvalandį pabudrauja ir vėl valgo. Na tas paskutinis …
atsipalaiduokit ir neapsikraukit
aš su,ranka prikeliu vieną krutį tada kitą ir kuri sunkesnė tą ir,duodu
3gle parašė:
Na man šiandien termino diena tai beproto laukiu kad atkeliautų leliukas 🤗
bijau pernesioti nes tik paskaitai tai skatinimas tik pastiprina saremius. Zinau …
Linkiu kad kuo greičiau susitiktumėte ❤️
Prisiduodam ir mes🤍 2023.05.26 22.40 gime musu Natas🤍 3718g 51cm🤍 gimdymas buvo ne is lengvuju tris paras pries gimdyma kenciau paruosiamuosius, kurie buvo panasus i tikra gimdyma, kaklelis sunkiai veresi 3 paras be miego, buvo priimtas sprendimas nuleisti vandenis ryte, nuleidus vandenis jie buvo zali, gimdymas truko 13val, su epiduru ir skatinamaisiais, kirpo, koks skausmas skatinant ir tiek valandu gimdant net nepasakosiu, vaikeli isnese stebejimui, bet ryte grazino, nes viskas gerai, esam be proto laimingi, sirdis sprogsta is meiles suneliui🤍
Sensacija parašė:
Prisiduodam ir mes🤍 2023.05.26 22.40 gime musu Natas🤍 3718g 51cm🤍 gimdymas buvo ne is lengvuju tris paras pries gimdyma kenciau paruosiamuosius, kurie buvo panasus …
Saunuole jus! Tik pirmyn, sveikit ir sveikinimai! ♥️
Natty34 parašė:
O ka jus turit omeny sakydamos pastoviai zindot? Kas 2-3 valandas, valanda ar dazniau? Po kiek minuciu kaskart trunka maitinimas?
Pas mane gaunasi kas 2-3 val , valgo is vienos min 10 min buna ir po 30 min kaba 🙂 kartais pamaitini puse val pabudrauja ir vel praso 😀 kas valanda labai mazai prasosi
Sveikos mamytes. Mums dabar beveik 4 sav. Pirma sav po gimimo nukrito virksteles liekana ir iki siol bambute negyja ir vis slapiuoja geltonu skysciu. Uzsideda sasas, tas sasas nukrenta ir vel naujas sasas dedasi. Kita sav tik pas gydytoja. Is pat pradziu valem virintu vandeniu dabar oksitocinu valom. As galvoju gal spiritas padetu..? Tikrai labai neramu, del to slapiavimo ir negyjimo...
blossom14 parašė:
Sveikos mamytes. Mums dabar beveik 4 sav. Pirma sav po gimimo nukrito virksteles liekana ir iki siol bambute negyja ir vis slapiuoja geltonu skysciu. Uzsideda sasas…
Mums kadangi šlapavo ji visą laiką liepė valyti su optiseptu, ir jai nukritus užsidėjo šašas Kuris va dabar jau baigia irgi nukrist, pakraujuoja bet vakar gydytoja sakė kadčia viskas ok, tik sakė ne su vandeniu mūsų atveju valyt o būtinai sausint
rimantuja parašė:
Ar pagimde mamytes jau rašėt vaiko priežiūros prašymus ? Kiek suprantu šiais metais jau neapsimoka antrų metų perrašyti tėčiui ar močiutei dėl didesnės išmokamos s…
Aš dar nieko nedariau nes užtrukau su vardo įregistravimu, dabar iš migracijos laukiu pažymos su asmens kodu kad pašalpą tą vienkartinę užsipildyt ir tada jau žiūrėsiu ką toliau, pasą ir birželio gale,turbūt prašymą darbovietėje užpildyt, o per kiek laiko reik sodrą užpildyt tą?
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai