Elyz parašė:
Mano 2 mėn naktimis vos 40 ml susiurbia, nervuoja, kad dėl tiek keltis reikia 😪 nors ar taip ar taip keliuos nusitraukti pienuką.
O dieną kiek?
Elyz parašė:
Mano 2 mėn naktimis vos 40 ml susiurbia, nervuoja, kad dėl tiek keltis reikia 😪 nors ar taip ar taip keliuos nusitraukti pienuką.
O dieną kiek?
Ar kurios mazyliai vargsta su rugsties(skaidriu kaip vandenukas) atpylinejimu? Mum prasidejo nuo preitos savaites... Ir non stop. Maitinu pati MP. Pavalgo ir po 30 min jau atpila ,poto dar kelis kartus ir buna nuo valgymo iki valgymo 2,5 laikotarpy buna 4 kokie atpylimai....ir taip po kiekvieno valgymo. Daktate sake normalu... Nu mane neatrodo normalu...
Na ką... sulaukėm ir mes diegliukų 🫣 Vaikutis klykia iki pamėlynavimo, pavalgo ir klykia, nepaseda nei nešiojimas nei glostymas... apie pilvo masažą net kalbos nėra, jis labai nemėgsta kai jam liečiamas pilvas (pastebėjom nuo pirmųjų gimimo dienų). Pilvukas didelis, visas išsipūtęs...nuo vakar pradėjau duot lašiukus "Colinox" atrodo padėjo vakar, bet šiandien pagerėjimo nematau apart to kad dar dažniau ėmė gadint orą ir taip privaro į pampersą kad kiaurai pravaro iki viruaus rūbelio...tai tik dažniau ėmė perdėt o klykimas ir irzlumas išliko...
Vežime irgi nelabai nori gulėt ramiai, stumdymas nepadeda..
Ant savęs guldymas, glaudimas max 2-3 min ir vėl prasideda...
Kaip tvarkotės? Nes tik antra diena o aš jau nevilty 🥺
Zyluttė parašė:
O dieną kiek?
Irgi negausiai vienu ypu, tik kiek dažniau. Labai nerimavau dėl šito, kartais ir dabar nerimas suaktyvėja, tokia jau mamų dalia, bet kadangi jau antras mėnuo ir įpliusuojam kilogramą ir daugiau, matyt, taip vaikui ir gerai 🙂
Elyz parašė:
Irgi negausiai vienu ypu, tik kiek dažniau. Labai nerimavau dėl šito, kartais ir dabar nerimas suaktyvėja, tokia jau mamų dalia, bet kadangi jau antras mėnuo ir įpl…
Pas mane taip buvo... Pavargau kaskart svert, ziuret kiek yra pampiu, kaip daznai kiek tusteja krūtys. Perejau ant misinio: iškart akyse prasviesejo: matau kaip vaikas valgo, kiek suvalgo, kiek pasitustina. Plius tpfu tpfu tpfu tiko misinukas (ožkų pieno). Mums dar tik 1.5 mėn, bet jsu darosi režimas - tikrai zinau, kada zyzia, nes nori valgyt, o kada miegot. Isvaziuot tikrai irgi ramiau pasidarė, kai zinau, kad pavalgiusi, ir zyzia bele kad zyst, kol uzsimigdys. Nebera to po kelis ml zindimo. Aisku, liudna buvo, mamos pienu norejau zindyt, bet kai toks valgymas po keliasdesimt ml. Man per sunku buvo...
Elyz parašė:
Kokius vitminus geriate? Aš sugėriau pregna žindančioms, bet man jie nepatiko. Atrodo, kad lyg ir pykino nuo jų...
Aš geriu Elevit maitinančioms. Visą neštumą gėriau Elevit neščiom.
Elyz parašė:
Irgi negausiai vienu ypu, tik kiek dažniau. Labai nerimavau dėl šito, kartais ir dabar nerimas suaktyvėja, tokia jau mamų dalia, bet kadangi jau antras mėnuo ir įpl…
Po kilogramą priaugat? Ar teisingai supratau?
Saule2021 parašė:
Po kilogramą priaugat? Ar teisingai supratau?![]()
Taip, jau virš 2 kg nuo gimimo svorio priaugom
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai