Kantrybe parašė:
Kelintoje sav buvote kai sulašino?
Tiksliai nepamenu, bet lyg 7menesy
Kantrybe parašė:
Tiksliai nepamenu, bet lyg 7menesy
Kantrybe parašė:
Lašinausi 27 savaitėje, bet pas mane hemoglobinas geras 130, o feritinas nukrites žemiau normos ir vaistai nepadėjo.
sharunes parašė:
Sveikos merginos, norejau paklausti ar yra pas ka atsilieka savaite slaunies ir pilvuko pagal skale augimas? Vakar turejau vizita, kazkaip labai galvoju dabar apie …
Mums atsilieka pilvukas ;)
sharunes parašė:
Sveikos merginos, norejau paklausti ar yra pas ka atsilieka savaite slaunies ir pilvuko pagal skale augimas? Vakar turejau vizita, kazkaip labai galvoju dabar apie …
Mums, stebi kas 2 savaites augimą, taip pat pilvukas mažesnis. Su kraujotaka viskas gerai, manau, kad tiesiog smulkesnis vaikutis
sharunes parašė:
Su antru nėštumu atsiliko kiek daugiau nei savaitę, bet viskas gerai, gimė sveika, virš 3kg mergytė 🙂 su šiuo nėštumu dabar pagal paskutinius matavimus beveik savaite pilvukas mažesnis, bet nieko nesakė, kad kažkas negerai 🙂
bi111 parašė:
Sveikosmums 30sav.
vaikutis sedimoa padeties. o Jusu? visu apsivertes zemyn galvute?
Mano pries savaite kai buvau pasake apsivertusi;D tai labai skaudziai gauni i galvos ar rankyciu i pusle;D
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai