Magneja parašė:
Progesteronas 85,06🤔
Geras progesteronas
bet geriausia rezultatus pakomentuotų gydytoja
Magneja parašė:
Progesteronas 85,06🤔
Geras progesteronas
bet geriausia rezultatus pakomentuotų gydytoja
RitaN parašė:
Gal galit patikslinti kokios nuomonės? Klausiu, nes man pačiai pirmas buvo CP, tai įdomu kokią įtaką tai daro kitam nėštumui (kiek man žinoma, tai negalima skatinti…
As pati neisivaizduoju kodel siuncia🫣 ir tai nenorejo manes apsiimt, bet prasiau, kad pasiliktu, nes geriau nera, kita man nepatinka daktare, o si ligonines akuserijos skyriaus vedeja, tai sake labai daug nestukiu turi, bet nors ir nenoriai, bet pasiliko mane
RitaN parašė:
Gal galit patikslinti kokios nuomonės? Klausiu, nes man pačiai pirmas buvo CP, tai įdomu kokią įtaką tai daro kitam nėštumui (kiek man žinoma, tai negalima skatinti…
Ir dar mano tas cp buvo ne del kokiu siauru klubu ar didelio vaiko svorio, o tiesiog kad ne ta puse atsisukus buvo
DovileJu parašė:
Sveikos, pirmas nėštumas ir esu pasimetusi. Gal pasidalintisite kokią folio rūgštį vartojate? Daktarė išrašė vartoti 400 Mg. Dabar geriu ecosh , nuotrauką pridedu. …
Vartojate dvigubą nei paskyrė. Man išrašius gydytoja 800mg.
Meilee parašė:
Aš taip pat 800mg geriu :)</block quoteAr Jums toks kiekis paskirtas? Ar savo nuožiūra vartojat?
DovileJu parašė:
As geriau 800 , bet pasidariau tyrimus ir buvo pervirsis nedidelis. Dabar geriu 400
Sveikos, nedrąsiai, bet jungiuosi ir aš prie gegužinukų. 🤗 terminas numatomas gegužės 23d. Trečiadienį pastebėjau šiektiek kraujo, vakar buvau pas gine, patvirtino,jog viskas kaip ir gerai, kraujavimas tikriausiai del kokios hematomos, bet dabar viskas švaru. Tik dar mažas laikas, tai neplakė širdelė, bet džiaugiuosi bent tiek 🤗
Prieš tai turėjau kelis nesėkmingus nėštumus, paskutinis buvo sėkmingas, bet be galo sudėtingas. Per keturis metus pasiryžau, dar vienam sunkiam keliui. 🙈
Tai klausimas, gal kas irgi turi problemų su sutrumpėjusiu kakleliu? Man dabar paskyrė progesterona į makštį, bet ateityje reikės apsiųti. Prieš tai su nėštumu, apsiuvo ekstra tvarka, o dabar planuoja planiškai 12-15savaitę.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai