DovileJu parašė:
Ginekologė sakė 800mg, nes prieš nebuvau vartojusi folio visiškai.
DovileJu parašė:
Ginekologė sakė 800mg, nes prieš nebuvau vartojusi folio visiškai.
Iveta1998 parašė:
Merginos kaip manot ar bus blogai vaisiui kai išgeriau nuo migrenos vaistu nes nebegalejau kentet o namuose dar du vaikai maži man yra 7 savaitės bijau pakenkti 😔…
As manau priklausi nuo to kokie vaistai, ar neturit informacinio lapelio? Kai kzriuise rado nepakanka tyrimu, i kai kurie raso tikrai negalima, tai paskaitykit, jei nera tyrimu tai skaitoma, kad mazdaug nieko tokio 🫶
Iš
TylaMF parašė:
As manau priklausi nuo to kokie vaistai, ar neturit informacinio lapelio? Kai kzriuise rado nepakanka tyrimu, i kai kurie raso tikrai negalima, tai paskaitykit, je…
Išgeriau SUMATRIPTAN ACTAVIS 100mg nera kad griežtai negalima tai ir galvoju kas gal dar gere nes nerimas didelis 😔
Iveta1998 parašė:
Iš
Na manau galvos skausmas irgi kenksmingas, tai reikejo vis tiek tu vaistu, viskas bus gerai, jei grieztai nedraudziama, nieko neturetu nutikt, per sekanti vizita, pasakykit savo priziurinciai daktarei, tegu turi sia informacija, gal labiau nuramins☺️
guoo2t parašė:
Sveikos, nedrąsiai, bet jungiuosi ir aš prie gegužinukų. 🤗 terminas numatomas gegužės 23d. Trečiadienį pastebėjau šiektiek kraujo, vakar buvau pas gine, patvirtino,…
Labas, o apžiūros metu nematė hematomos?
Nes pas mane dvi pamatė,jaudinuosi dėl šito. Dabar vartoju prg žvakutes tris kartus dienoje... po dviejų savaičių vėl sakė atvykti.
chorvede parašė:
Sveikos. Na aš jungiuosi prie gegužiukų. Prasidės 10 savaitė. Kur renkatės NIPT genetinius testus daryti? jeigu tokius ruošiatės darytis.
As planuoju darytis, Vilniuje ziuriu placenta.lt arba medicina practica, kainos vienodos tai nezinau koks skirtumas tarp siu vietu galetu buti.
Labas, ar yra kuri susidūrusi, kad ryte žiauriai silpna? Šiandien duše reikėjo prisėsti, nes atrodė, kad sąmonė dings. Prie to paties antrą naktį ranka nutirpsta, tai galvoju, ar čia normalu? Jau nuo anksčiau dešinį šoną vis labiau pamaudžia, labai labai bijau dabar. Skambinau dėl echoskopo paankstinimo į Mažylį, kad pažiūrėtų, ar vietoje vaikelis įsitaisęs (pagal planą vizitas penktadienį), tai pasakė į priėmimą važiuoti. Tai dabar tokia pasimetus esu... Pagal mm dabar 5+5 sav.
Salote parašė:
Labas, ar yra kuri susidūrusi, kad ryte žiauriai silpna? Šiandien duše reikėjo prisėsti, nes atrodė, kad sąmonė dings. Prie to paties antrą naktį ranka nutirpsta, t…
Man labai dažnai galva svaigsta, sukasi, bet ir su praeitu nėštumu dažnai taip buvo 🙈 gal trūksta geležies ar magnio, nežinau.
O naktimis ir man rankos tirpsta, bet aš jas vis kaip nors užgulu, ar užspaudžiu, tai turbūt kažkas labai neprateka. Jeigu jums būtų ramiau, tai važiuokit į priimąmaji, bet dar ankstoka, tai širdelės plakančios gali ir nematyti ir kaži ar kažkuo labai padės, tik jus nebent nuramins 😊
AgneseBass parašė:
Man labai dažnai galva svaigsta, sukasi, bet ir su praeitu nėštumu dažnai taip buvo 🙈 gal trūksta geležies ar magnio, nežinau.
Man ir buna nutirpsta bet as uzgulu🤣
9 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai