2024.08.18 10:10 (prieš 1 m.)
Poppy8 parašė:
Tikrai, Džeizės dominavimas ir visų forumo temų išmanymas nelieka nepastebėtas, bet būna juk žmonių visažinių 🙃🤭 man irgi kilo noras kažkada pasidomėti, kas per išs…
Yra knygos, draugai medikai, žmonės dirbantys labaratorijose, kurie daug įdomybių papasakoja. Yra pilna visko, tik reikia noro, jeigu kas įdomu.
Ir metai iš metų susirankioji kažkiek tų žinių.
Nesu aš medikė, bet man tieaiog įdomu. Jeigu darausi kraujo tyrimus viską stengiuosi,išsiaiškinti iki paskambins gydytoja. Kad užduoti,tikslingus klausimus ir man tiesiog įdomu.
Kažkas domisi kitais dalykais, kiti niekuom. Kiekvienam savo
Kad dabar valgyti netermiškai apdprotą yra saugiau, taip. Nes tikrinamas maistas. Bet. Pažiūrėkite vis tiek,pasitaiko atvejų, kad grąžinti produktus, nes jie neatitinka normų, tai mėsa bloga, net gi pati ta kinder produkcija laikas nuo laiko išleidžia kažkokią partiją su salmonelioze, o juk nėra, kad visiškai neapdorotų pieno. O juk pasitaikė atvejų, kai suvalgę mėsainį mcdonalds užsikrėtė baisiąja e colli, greičiausiai patogenine, nuo kurios mirė vaikas... Apie ją galėčiau ir iš patirties pakalbėti, nes baisus dalykas....
Aišku visko neišbijosi, bet kai laukiesi... Italijoje, išvis nėščiosioms nerekomenduojama kavinėse valgyti nei neapdorotų termiškai vaisių, nei daržovių, o pas mus diskutuojama dėl neapdororos termiškai mėsos
O kad moksle, medicinoje nuomonės keičiasi, žinoma. Nauji tyrimai, naujos mados
šiaip kai atsiranda vaikai, tai čia išvis tenka daug sužinoti visko, kas liečia sveikatą.. Būna tenka ne vieno gydytojo duris tenka praminti, ne vienoje ligoninėje pagulėti. Atsirinkti tenka medikus.
Jeigu pasirodžiau per drąsi. Atsiprašau, bet nemanau, kad reikšti nuomonę reikia abejingai