Ivet.a parašė:
Aš taip pat apturejusi buvau negimdybini tai man pilvo ne nemaude tik sona dabar kai pastojau baisu taip pat del kekvieno skausmelio nes daznai sonu maudimai uzeina…
Man ne pilvą, man kirkšnį..
Ir tik antradienį patvirtins ar vietoj.
Ivet.a parašė:
Aš taip pat apturejusi buvau negimdybini tai man pilvo ne nemaude tik sona dabar kai pastojau baisu taip pat del kekvieno skausmelio nes daznai sonu maudimai uzeina…
mylimukac parašė:
Ir man pries savaite labai skaudejo dešinį kirkšnį, bet taip stipriai kad vairuot negalejau, einant atrodo koja dešine nutirpsta, bet truko keleta dienų, ir dabar patvirtino jog puslutė gražiai gimdoje.
A.Overling parašė:
bet gal dar gali būt koks implantacinis kraujas, nes dar nebuvo pasirodęs
Gali. Man yra taip buvę, buvo 6 sav, gydytojas priėmime taip ir paaiškino, kad pakraujavo gimdos sienelė kur tvirtinosi chorionas (lelius) ir tas kraujas turėjo išeiti. Paraujavimas truko max 15 min, viskas tuo ir pasibaigė. Pas jus tuo labiau tamsus ir nedaug, tai tikrai gali būti užsilikęs, senas. Žinoma, reikia stebėti save, ar neatsiranda spazmų, ar tepimas tęsiasi ir jeigu neramu tiktai galima vykti į priėmimą
Č-ienė parašė:
Ir man pries savaite labai skaudejo dešinį kirkšnį, bet taip stipriai kad vairuot negalejau, einant atrodo koja dešine nutirpsta, bet truko keleta dienų, ir dabar p…
Sveikinu ir džiaugiuosi už jus
Snieguole3 parašė:
O persileidus dingo jums nestumo simtomai? Pykinimas/krutu jautrumas?
Abu kartus pykinimas dar nebuvo prasidėjęs ( su kitais nėštumais man prasidėjo apie 8 sav.,) , o dėl krūtinės irgi sunku atsakyti, nes abu kartus dar žindžiau, tai krūtinė ir nuo to jautresnė buvo.
Mama3 parašė:
Sveikos, klausimas toms, kurios turėjo persileidimą.. Ar jautėte kokius simptomus, kelintą savaitę įvyko? Buvau šnd echoskope ir mato puslytę ir 3mm darinuką, tačia…
Nulėkiau privačiai, tai pamatė širdutę ir sakė, kad stipri, tik pagal viską dar tik 6 su puse savaitės 🙈 nepažadėjo, kad viskas bus gerai, bet dar verta laukti 🥳 o jau buvau visai viltį praradus
Mama3 parašė:
Nulėkiau privačiai, tai pamatė širdutę ir sakė, kad stipri, tik pagal viską dar tik 6 su puse savaitės 🙈 nepažadėjo, kad viskas bus gerai, bet dar verta laukti 🥳 o …
Dziaugiuosi del Jusu 🙏
O minejote, kad gydytoja aptiko ir darinuka pas Jus? Gal placiau pakomentavo? Nes pas mane taip pat jis yra - folekuline cista.
Snieguole3 parašė:
Dziaugiuosi del Jusu 🙏
O minejote, kad gydytoja aptiko ir darinuka pas Jus? Gal placiau pakomentavo? Nes …
Pas mane taip pat rado cista , vaisiui netrugdo . Su laiku turėtų visiškai išnykti .
Rekomendavo nesportuoti ir susilaikyti nuo santykiu , kad ji ne apsisuktu arba netruktų
Čia ovuliaves folikulas kaip suprantu
Beja dažnai buna
Snieguole3 parašė:
Dziaugiuosi del Jusu 🙏
O minejote, kad gydytoja aptiko ir darinuka pas Jus? Gal placiau pakomentavo? Nes …
Pas mane panašu, kad taip pavadino vaisių, nepamatė gerai, kad yra, bet sako lyg ir yra kažkas 3mm...šiandien, kai žiūrėjo, tai lyg rado, kad hematoma yra arba sako gali būti, kad antras buvo, bet sakė nėštumui neturėtų trukdyti...
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai