Kviečiu prisijungt visas senas nares, kurioms šiandien nebepavyko patekt į mūsų temą
+-40 laisvai kalbančių, nepriklausomų damų iš SM tema (Archyvas iki 2020.03.27)
Kviečiu prisijungt visas senas nares, kurioms šiandien nebepavyko patekt į mūsų temą
+-40 laisvai kalbančių, nepriklausomų damų iš SM tema (Archyvas iki 2020.03.27)
acqua alta parašė:
Alta dabar reformed character . O ant LO , tai nepamenu deja nieko asmenisko. Bet siaip as daug ko neppamenu.
Tai ir toniko prigriebsim.
Ačiūūū.
Is pestu ,tai man tik pesto rosso skanus. Is vytintu pomidoru ,riesutu arba migdolu ,keptos astriosios paprikos,bet kad nebutu labai astru. Dedu daug cesnako ir raudonelio,bei juodgrudes seklu. Sita koncentrata praskiedziu kokiu netauriu suriu . Va ant tokiu as nesivaldau. Dar ant marinuotu nasturtu seklu. Kapareliai.
acqua alta parašė:
Is pestu ,tai man tik pesto rosso skanus. Is vytintu pomidoru ,riesutu arba migdolu ,keptos astriosios paprikos,bet kad nebutu labai astru. Dedu daug cesnako ir rau…
Niekada nemėgau džiovintų pomidorų
bet dievinu fetos sūrį, kurio tikro skonio Lietuvoje niekur negaunu..
Alta o pas tave kretos reganė, tai yra oreganas ar raudonėlis užauga tokio pat stipraus skonio ir kvapo kaip Kretoje augintų? Turėjau parsivežusi maišą kažkada, nerealus kvapas buvo
acqua alta parašė:
Taip ,uzauga ir smirdi ,bet va su pomidoru padazu jis man idealus. Bet cia ir cukinijos tokios skanios ,kad visi valgo kaip skanesta.
Čia - tai kur?
Na fetą gaminti man nepavyks nes reikia ožkos ir avies pieno.. perku ką gaunu.. dievinu keptą feta su pomidorais, oreganu, čili niam...
acqua alta parašė:
Aviu pienas - 1 euras litras . Karves 50 centu ,buivolu - metro ilgio ragais turbut jei islankstytum 50 centu.
Nieko nesupratau - kur tu gyveni? Supratau kad ne Lietuvoje? Neklausiau gi kaip tu gyveni, bet kur
Aš niekada nekritikuoju kitų gyvenimo būdo nes man jis nėra tiek įdomus, juk mes visi gyvename pagal save.
Tikroje fetoje nėra karvių pieno, tau bet kuris graikas tą pasakys
čia po to kiekviena šalis turi savo variantų, bet tai jau ne autentiška feta..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai