Doloreta parašė:
12.08 d. 14val HCG - 12855. PRG 62
12.11 d. 10val. HCG - 20862. PRG 209 (prg papildomai vakare žvakutę buvau įsidėjus…
Tai viskas jums gerai. Ateikite kartais ir papasakokite kaip jums sekasi, norisi tikėti stebuklais.
Doloreta parašė:
12.08 d. 14val HCG - 12855. PRG 62
12.11 d. 10val. HCG - 20862. PRG 209 (prg papildomai vakare žvakutę buvau įsidėjus…
Tai viskas jums gerai. Ateikite kartais ir papasakokite kaip jums sekasi, norisi tikėti stebuklais.
Tūla parašė:
Stengiuosi negalvoti ir neprisisvajoti. Nors vistiek kasdien mintys sukasi apie nėštumą.
Sesuo keliolika metų bandė, ir netektys, ir IVF, o dabar netyčiukas ir jau 25 sav 🥰
Tai ji man vis kartoja - neprisisvajok nieko iki 12 sav.
Neramu tik ta kelionė. Už kelių dienų 3 sav išvykstame, tai reikia PRG tirtis kelionėje, vaistų išrašė ir imunitetą silpninančių, ir kraują skystinančių, ir PRG. Dar į pilvą leidžiamus. Sakė šįkart pilną kursą bandymui išsaugoti nėštumą. Tai papildomai visoms 3 sav nusipirkau ir viską vešiuosi. Prieš naujus sakė kelionės metu nueiti į kliniką, jog pažiūrėtų ar vystosi, surašė angliškai kokia situacija dabar, padarė nuotraukytę tai klinikai nuvežti. Man dažniausiai 8 sav. pradėdavo stoti vystymasis, tai dabar toks įtemptas laikas. Bet gal kelionėje šiek tiek prisimirš ir įtampa bus mažesnė.
Kur čia jums taip visko išrašė ir skyrė, ne valstybinėje poliklinikoje turbūt? O jums gal nustatė kažkokį kraujo tirštumą, kad prirašė ir į pilvą leidžiamų vaistų? Truputį keista ir įdomu, kadangi persileidimų priežastis tikrai nėra vien kraujo tirštumas ar progesterono trūkumas.
Tūla parašė:
Kur čia jums taip visko išrašė ir skyrė, ne valstybinėje poliklinikoje turbūt? O jums gal nustatė kažkokį kraujo tirštumą, kad prirašė ir į pilvą leidžiamų vaistų? …
Ne, vaisingumo klinikoje. Aš jau daug visokių tyrimų praėjusį ir procedūrų, ir Lietuvoje, ir ne Lietuvoje.
Tai dabar tiesiog skyrė max kompleksą nuo visko, nes busiu kelionėje ir negalėsiu atvykti vizitams. Darau ką sako, nes nebežinau ką ir daryti jau daugiau.
Prisijungsiu prie planuojančių, man jau keli metai kaip virš 40
Tyrimai fragmentiškai daryti, bet gilyn neita. Pasitikiu savo kūnu, ir tikiu, kad vieną gražią dieną pavyks. Aktyviai bandom 3-ią mėn., bet kartais nepavyksta tiksliai ant ov. Jau ryt nusimato mėnesinės. Bet požymių jokių. Tai ir svarstau, arba ryt mmm, arba naujas ciklas. Ar yra kokia tikimybė, kad pastojus nei pykina, nei kvapai erzina, nei nieko:)?
Ryto akimirka parašė:
Prisijungsiu prie planuojančių, man jau keli metai kaip virš 40Tyrimai fragmentiškai daryti, bet gilyn neita. Pasitikiu savo kūnu, ir tikiu, kad vieną gražią die…
Man nei su vienu nėštumu nebuvo jokių požymių. Pirmąkart net testo nedariau ilgai, nes nemaniau, kad laukiuosi, jėgų pilna, sveikata puiki, grindis dažiau visą savaitgalį.
Ermelinda parašė:
Man nei su vienu nėštumu nebuvo jokių požymių. Pirmąkart net testo nedariau ilgai, nes nemaniau, kad laukiuosi, jėgų pilna, sveikata puiki, grindis dažiau visą sav…
Kaip faina
Na bet pirmiausia reikia, aišku, sėkmingai pastoti
Ryto akimirka parašė:
Prisijungsiu prie planuojančių, man jau keli metai kaip virš 40Tyrimai fragmentiškai daryti, bet gilyn neita. Pasitikiu savo kūnu, ir tikiu, kad vieną gražią die…
Kaip natūraliai pastojus būna nezinau, bet po pagalbinio, teigiamo testo o ir apskritai nuo pat įkėlimo iki nėštumo galo man nei vieną kartą nebuvo jokių nėštumo pozymiu, nei pykino nei kvapai erzino, nei vėmiau , Nezinau kas dar buna?....
nes man nieko nebuvo. Apart kas 30 min myzciojimo🫣( gan anksti sita beda išlindo )
Ryto akimirka parašė:
Man panašiai tiek kiek jums, bet žinokite, savo kūnu jau nepasitikiu. Paskaičiavau, kad nesaugių santykių prieš pat ovuliacijos dienas turėjau nuo liepos ar birželio, praleidžiant porą mėnesių ar vieną, iki dabar. Mm reguliarios daugiau mažiau. Geriu papildus, ubikvinolį, foliatą, nėščiųjų vitaminus (maža ką, juos geriu, nes esu turėjusi persileidimų). Dar vit. E, inositolį. Mano sveikata be priekaištų. Ir ką, ir nieko. Testų negadinu, kam pinigus mėtyti. Visi požymiai yra tokie, kad jei būtų nėštumas, tą dieną kada turėtų prasidėti reguliarios mm, PMS pojūčiai nedingtų, o išliktų tokie pat ar stiprėtų palydimi nuovargio, blogumo. Jei nėštumo nėra, pojūčiai slopsta. Dabar maniau, kad jau laukiuosi. Ir ką, ir ne, nors ir pykino, ir nuovargis buvo. Ir krūtys itin jautrios. Jautrumas susilpnėjo ir po dienos prasidėjo mm. Tai jokių testų nereikia, iš karto pajustum pažįstant savo kūną. Gal ir buvo kas užkibę, gal ir ne. Kam save jautrint, skaudint... Daugelis nėštumų nutrūksta dar nesužinant apie juos, iki mm. Labai gaila, kad taip nutinka, būčiau buvusi protingesnė, būčiau bandžiusi susilaukti daugiau vaikų prieš kokius 7 metus. 😭
Čia yra straipsnis pasiskaitymui, žiauru, bet tiesa: https://www.bbc.com/future/article/20200828-how-fertility-changes-with-age-in-women
Ir kaip anksčiau atrodydavo, kad kažkuri mama jauna, vaikais apsikrovusi. Yra visiškai priešingai. Ji ne apsikrovusi, o gudri. Dabar nežinau, kaip bus.
11 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai