Gintare.R parašė:
Pagaliau atsiminiau, ko vis noriu paklausti, bet pamirstuAr i ligonine mazyliams pirkotes marskinuku/susiaustuku, ar tik bodziuku?
Aš tai turiu ir tą ir tą, tik neaišku ko prireiks.
Gintare.R parašė:
Pagaliau atsiminiau, ko vis noriu paklausti, bet pamirstuAr i ligonine mazyliams pirkotes marskinuku/susiaustuku, ar tik bodziuku?
Aš tai turiu ir tą ir tą, tik neaišku ko prireiks.
Simonanana parašė:
Aš tai turiu ir tą ir tą, tik neaišku ko prireiks.![]()
Norejau pasiklausti o del gimdymo Santariskese taretes su kokiu nors gydytoju ar taip vaziuosit?
Lotos parašė:
Norejau pasiklausti o del gimdymo Santariskese taretes su kokiu nors gydytoju ar taip vaziuosit?
Nezadu su niekuo tartis.
Tiesiog aš ten jau žinoma, man tiek pakanka. Ir perinatologijos centre mano gydytoja kažkaip apsidziauge, kad pas juos gimdysiu
Simonanana parašė:
Nezadu su niekuo tartis.Tiesiog aš ten jau žinoma, man tiek pakanka. Ir perinatologijos centre mano gydytoja kažkaip apsidziauge, kad pas juos gimdysiu
![]()
Pas kokia gydytoja?
Simonanana parašė:
Nezadu su niekuo tartis.Tiesiog aš ten jau žinoma, man tiek pakanka. Ir perinatologijos centre mano gydytoja kažkaip apsidziauge, kad pas juos gimdysiu
![]()
O pas tave identiski dvynukai?
ruta.kat parašė:
Pas kokia gydytoja?
Perinatologijos centre tai pas Matulionyte lankiaus. Jeigu gerai pamenu pavarde
Lotos parašė:
O pas tave identiski dvynukai?
Tikrai ne. Atskiros placentos, atskiri namukai.
Del vezimeliu.. Man aktualu kad vezimelis galetu provaziuoti i balkona, tai mano atveju tik traukinukas. Ka ziurejau internete, tai visai patiko ABC design.
Yra skelbiu.lt pasiulymas: www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodame-dvynuku-pametinuku-vezima-21245912.html
Mum dar per anksti pirkti, gal jum patiks. Gyvai dar vezimeliu neziurejau, tai nezinau kokie yra sito modelio trukumai..
laumute parašė:
As su saviske kalbejau nes jinai irgi santariskese dar dirba tai sake pas juos nera taip lengva keisti tvarkarascius. Dave suprast kad nera tokios praktikos. Zodziu…
Jeigu šnekant apie tarimasi turima omeny kyšius tai aš absoliučiai prieš tokius dalykus. Ir labai tikiuos, kad atvykus gimdyti būsim taip pat prižiūrimi kaip ir bet kurie kiti. Todėl nematau reikalo tartis. Kad ir susitari - niekada negaki žinoti kaip kas pasisuks...
Ir labai dziugu, jeigu rimtai Santariskese nieks taip nedaro.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai