nauri parašė:
na neilai bet uztenka kad suprastu vienas kito norusbeje jis uzaugino savo sese tai kazin ar nebus geresne mama uz mane :DDD
hmm, myli vaikus tikriausiai :)?
nauri parašė:
na neilai bet uztenka kad suprastu vienas kito norusbeje jis uzaugino savo sese tai kazin ar nebus geresne mama uz mane :DDD
hmm, myli vaikus tikriausiai :)?
nauri parašė:
jo labai mylinet grazu ziuret kaip su jais uzsiima
svarbiausia kad jis zino kokie mazi vaikai gali buti ir neissigando
![]()
šaunuolis
aš tai dabar sakiau praktiką darysiu prieš savajį vaiką, nes draugo pusbrolio žmona susilaukė mergaitės, tai sakiau stengsiuosi dažniau laikyti ant rankų, kad nebūtų baimės ir keisti sauskelnes
kribra parašė:
Istikruju, kol pati nepamatai tai ir negali 100 proc. but garantuota, ka turesiklysta kartais ir gydytojai
as nuo pat pradziu turiu nuojauta,kad bus mergyte,idomu ar ji pasitvirtins
nes niekada anksciau ji nebuvo pasireiskusi
![]()
o man pradžioj buvo nuojauta, kad berniukas bus, bet dabar lyg mergaitę mato... čia echoskopija yra šešėlių mokslas, tad kai gims tada jau bus aišku
mergaiciuke18 parašė:
šaunuolis![]()
aš tai dabar sakiau praktiką darysiu prieš savajį vaiką, nes draugo pusbrolio žmona susilaukė mergaitės, tai sakiau stengsiuosi dažniau laikyti ant rankų, kad nebūtų baimės ir keisti sauskelnes![]()
as tai neturiu nei vieno mazo vaiko giminej tj jau pasipraktikosiu tik ant savo
Sofy parašė:
kokios jūs jaunutės mergaitės kai pagalvoju...tiek daug dar prieš akis, o jau vaikučius auginsit... bet niekad nežinai kaip geriau gyvenime būtų...
su tokiom kalbom tai nezinau, ir kas gi jau cia mum pries akis ? tusai plotai vakareliai? as noriu kad mano vaikas turetu jauna mama o ne sena mama kuri atrodytu kaip jo mociute,su tokiom kalbom jus atimat visa laikimo dziaugsma
nesupykit bet pasijutau lyg barama mociutes. o jus nepagalvojat kad musu mamos tokiu metu mus gimde? ir ka jos dabar nelaimingos?
nauri parašė:
su tokiom kalbom tai nezinau, ir kas gi jau cia mum pries akis ? tusai plotai vakareliai? as noriu kad mano vaikas turetu jauna mama o ne sena mama kuri atrodytu kaip jo mociute,su tokiom kalbom jus atimat visa laikimo dziaugsmanesupykit bet pasijutau lyg barama mociutes. o jus nepagalvojat kad musu mamos tokiu metu mus gimde? ir ka jos dabar nelaimingos?
na aš nesakau, kad pati esu sena ir nenoriu pykdyti, viskas gerai jei esat laimingos ir jau esate pasiruošę būti mamomis, tiesiog aš kai buvau 20 metų džiaugiuosi kad dar nebuvau mama, tik tiek čia mano nuomonė ir pykti visai nereikia, mano nuomonė tiesiog kitokia
Sofy parašė:
na aš nesakau, kad pati esu sena ir nenoriu pykdyti, viskas gerai jei esat laimingos ir jau esate pasiruošę būti mamomis, tiesiog aš kai buvau 20 metų džiaugiuosi kad dar nebuvau mama, tik tiek čia mano nuomonė ir pykti visai nereikia, mano nuomonė tiesiog kitokia
As irgi saves tokiu metu negalejau isivaizduoti mama, tiesiog tam buvau nepasiruosusi
turejau dar kitu planu, mokslai, darbai...bet cia toks individualus dalykas, kiekvienas zmogus gyvena kaip jam geriau
as uz pasirinkimo laisve
nera nustatytu taisykliu, kada galima tapti tevais
vieni tiesiog toki nora pajunta anksciau, kiti veliau, o dar kiti taip ir nepajunta...bet kokiu atveju svarbiausia yra,kad vaikeliai yra laukiami ir bus labai mylimi
kribra parašė:
As irgi saves tokiu metu negalejau isivaizduoti mama, tiesiog tam buvau nepasiruosusiturejau dar kitu planu, mokslai, darbai...bet cia toks individualus dalykas, kiekvienas zmogus gyvena kaip jam geriau
as uz pasirinkimo laisve
nera nustatytu taisykliu, kada galima tapti tevais
vieni tiesiog toki nora pajunta anksciau, kiti veliau, o dar kiti taip ir nepajunta...bet kokiu atveju svarbiausia yra,kad vaikeliai yra laukiami ir bus labai mylimi
![]()
labai pritariu, gal tik taip išsireikšti nemokėjau, aš irgi studijavau tiek metų būdama, smagu buvo studentiškas nerūpestingas gyvenimas, tai dabar labai gražiais prisiminimais tapo, nors ir neseniai baigiau mokslus tik prieš pusantrų metų, dabar gyvenimas stabilesnis, pajamos kitos, tik tiek, o tada būtų buvę sunkiau jau rūpintis trečiu žmogučiu, kai pats dar esi labai jaunas, bet yra ir puikių jaunučių mamų, kurios būtent ir atranda save vaikuose, o ne karjeroje, bet manau gerai kai viskas suderinta
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai