LeSnaige parašė:
Vis del to as ne vienos neisvadinau psichinem.
Nu tai negali būt visos psichinės, reik ir sveikų 🤷♀️
LeSnaige parašė:
Vis del to as ne vienos neisvadinau psichinem.
Nu tai negali būt visos psichinės, reik ir sveikų 🤷♀️
LeSnaige parašė:
Pasirodet, kokio jus "gerules". Kandat, saipotes, viena uz kita kur tik blogai sneka. Va dabar tikrai galiu pasakyti, matos kad pacios provokuojat, isvadinat kitas…
Matos tuštuma? Galima ir man parodyt?
LeSnaige parašė:
Pasirodet, kokio jus "gerules". Kandat, saipotes, viena uz kita kur tik blogai sneka. Va dabar tikrai galiu pasakyti, matos kad pacios provokuojat, isvadinat kitas…
Pati pradejai,tai ir turejai žinot koki atsaka gausi išvadinus baisiai mamas kurios nemaitina mp. Ka davei-ta gavai ir dabar nereik vaidint nuskriaustosios
LeSnaige parašė:
Ačiū už reikšmingą gyvenimą keičiančią analizę. Įšokai čia, pradėjai dergtis, ko tu tikies? Kad gėles bers po kojom, kad šventosios titulą gausi? Eik biškį valerijono kokio įšauk.
Not Angel parašė:
Bjauriausia, kad tokios super žinovės "žino" tik savo tiesą ir švaistosi teiginiais,kaip "kas čia per nesąmonė" ir t.t....galėtų pasidomėt plačiau 🤷♀️.Aš apie Coli…
Oi ne ji pirma ir manau ne ji paskutinė, kuriai dar oi kaip trūksta žinių apie žindymą ir problemas susijusias su žindymu. Net fb viena man parašė, kad tipo aš durna, nieko nežinau apie žindymą, kad turiu nevalgyt laktozės ir viakas bus gerai. Tai kai įdėjau jai kelis med straipsnius ir paaiškinau kas yra laktozė, kuo skiriasi pvz nuo pieno baltymo, tai taip ir dingo, net neatsiprašius... Ir ištikro kuekcienas toks pasakymas kaip peiliu. Nes laaabai tikėjausi, kad mažiukę žindysiu ir man vėl buco smúgis, kad negaliu, nors mielai tai daryčiau, nes man nei guzai, nei skauda, pienuko tiek kiek reikia, ir va kaip šlapiu skuduru... ☹️
Šilo_uoga parašė:
Išvadinai baisiom žiežulom nevertom moters vardo. Tai taip ir atrodai![]()
Manau kad tau reiktu pasidome apie reiksmes,as nesugebi. Psichine - tai liga. O kol jus ne daktere nustatyt negalit ir tuo labiau jei taip sove I galva mintis tuo metu.
Antra ziezulos yra labai plati reiksme, galbut tai galima kaip zmogaus charakterio buda, ar elgesi apibudint. Taip kad jei nesuprati,tai pasidomek, o ne sumasciau kad tipo ir parasau tu psiche nes va tau sove tokia mintis. Tai ar cia normalaus zmogaus rasymas? Is kart galima suprast,kad zmogus parase kokia buvo pirma sovus mintis, ir tai parodo nukrypima nuo teisingo mastymo.
Šilo_uoga parašė:
Ačiū už reikšmingą gyvenimą keičiančią analizę. Įšokai čia, pradėjai dergtis, ko tu tikies? Kad gėles bers po kojom, kad šventosios titulą gausi? Eik biškį valerijo…
Kas tu gydytoja busi?
Gal pati vartoji, tai ir siulai kitoms.
LeSnaige parašė:
Manau kad tau reiktu pasidome apie reiksmes,as nesugebi. Psichine - tai liga. O kol jus ne daktere nustatyt negalit ir tuo labiau jei taip sove I galva mintis tuo m…
LeSnaige parašė:
Manau kad tau reiktu pasidome apie reiksmes,as nesugebi. Psichine - tai liga. O kol jus ne daktere nustatyt negalit ir tuo labiau jei taip sove I galva mintis tuo m…
Psichine parodo irgi tavo mąstymą ir būdą, taip kad... Nieks tau diagnozės ir nenustatė, nėra juk ligos pavadinimo, tik bendrai iš tavo bendravimo stiliuko ir neadekvačių atsakymų matosi, kad tu psichinė... Nemanai, kad reiktų susirūpint, kai taip mano 20 ir tik tau vienai atrodo, kad tu normali?...
Šilo_uoga parašė:
Mh mh, puikus bandymas išsivartyt.
Imk petį, išsiverk.
Ko cia dabar mhhhsi, ka nebezinai ka pasiulyt,tai siulai peti. Matau tau jo reik,tai pati ir verk ant jo.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai