LeSnaige parašė:
Bianka. O ko tu taip nepagarbei rasai? Ar geriau butu panaudoti zodi,kur tu naudojai "loji"
Aš tau jau parašiau, imk ir paskaityk žinutę prieš tai? Bet matyt galva per maža, kad suprastum.
LeSnaige parašė:
Bianka. O ko tu taip nepagarbei rasai? Ar geriau butu panaudoti zodi,kur tu naudojai "loji"
Aš tau jau parašiau, imk ir paskaityk žinutę prieš tai? Bet matyt galva per maža, kad suprastum.
LeSnaige parašė:
As tik norejau pasakyti savo minti,kad visos mamos gali maitinti krutimi,tik reikia su savim dirbti,o ne tai kad pavargau as neturiu pieno, man maza miego ar dar 10…
Aiškiai matosi kad prikriko psichika dėl ilgo planavimo.
LeSnaige parašė:
As tik norejau pasakyti savo minti,kad visos mamos gali maitinti krutimi,tik reikia su savim dirbti,o ne tai kad pavargau as neturiu pieno, man maza miego ar dar 10…
Ne visos mamos gali maitinti krūtimi yra 1-2% kur iš ties negali maitinti krūtimi ir pagal tokia jūsų pasakymus kaip turi jaustis tos mamos kurios negali maitinti?Ir šiap yra daug daugiau priežasčių dėl kurių negali tad baikite čia ta tema arba jei labai noras yra kalbėti apie žindyma ir jo nauda tai yra speciali tema “žindykime kartu” tai ten eikite ir bendraukite ten jumis supras ir priims
Bianka parašė:
Na jei tu taip.
Tai matos kad tavo galva didele,tai ir bandai savo nuodus spjauti ant ko iseina.
Jei nesi susidurusi su tuo,tai ir nerasyk.
Evighet parašė:
Aiškiai matosi kad prikriko psichika dėl ilgo planavimo.
Jau nebezinai kaip apsiginti tai net I anketa lendi ziureti, va ir pasirodei kokio proto esi.
LeSnaige parašė:
Issakyta nuomene,tai neizeidimas
Eik tu is cia su savo nesamonem
. Sitoj grupej normalios susirinkusios
Nude parašė:
Nedėkit man tų vėliavėlių, taip įžeidinėjot kitas moteris,mamas
As tikrai nededu veleveliu. Kaip jus taip. Ne vienos nepaspaudus esu per tiek laiko.
LeSnaige parašė:
Jau nebezinai kaip apsiginti tai net I anketa lendi ziureti, va ir pasirodei kokio proto esi.
Nereikia net lysti žiūrėt, ir taip matosi, o gintis man nuo tavęs tikrai nereikia 🤣😂
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai