Mamyciuke123 parašė:
O ar aš rašiau kad man jie trukdo. Keistuole, beja labai faina rezidente sutikau,
Jus jau cia pati sau prisiskyrete mano komentara
Mamyciuke123 parašė:
O ar aš rašiau kad man jie trukdo. Keistuole, beja labai faina rezidente sutikau,
Jus jau cia pati sau prisiskyrete mano komentara
Pocahontas_ parašė:
Leidziat su savimi taip elgtis 😂 apie ka jus snekat,saremio skausmuose aiskintis draskytis su personalu? Po gimdymo tai visiskai butina viesint ir skust,ne forumuos…
Gal jus jau eikit tikrai pailset.. matot, kad niekas su jumis nebediskutuoja, turekit bent kazkiek pagarbos sau
ir galit net neatsakinet, nes nieko nebeatrasysiu jums
ech merginos... neprasidekite su ja ir jus, tegul SPROGSTA
Flamingaa parašė:
Gal jus jau eikit tikrai pailset.. matot, kad niekas su jumis nebediskutuoja, turekit bent kazkiek pagarbos sauir galit net neatsakinet, nes nieko nebeatrasysi…
Pritariu, tegul sprogsta iš pykčio 😂😂😂
Erica1 parašė:
Aš dar ne, ir taaaaaip nelaukiu. Jei jų nebūtų tai galėčiau maitinti, kad ir iki 18metu🙈😂
Ne,ne rusai. Vokiečiai. Sugalvojo dėl lidokaino išimt iš prekybos, kuris realiai visą veiksmingumą duoda. Tai mamos dabar ir po 3vnt perka kad tik turėt,nes galiojimas ilgas
justemur parašė:
Ne,ne rusai. Vokiečiai. Sugalvojo dėl lidokaino išimt iš prekybos, kuris realiai visą veiksmingumą duoda. Tai mamos dabar ir po 3vnt perka kad tik turėt,nes galioji…
Tai gal lidokainas kazkuo ten kenksmingas? Nes juk vis tiek nuskausminimo priemone. Gal tokiems maziukams ir nera gerai jis... 😳 ypac jeigu dazniau naudojama. Siaip as to tepalo nenaudojusi, tik pastebejau, kad viena moteris imete jog turi parduoti, tai tiesiog ieskojau vaistinese internete pasiskaityti, bet visur isimtas. Tai gal ir ne be priezasties... net nezinau
Pheobee parašė:
Tai gal lidokainas kazkuo ten kenksmingas? Nes juk vis tiek nuskausminimo priemone. Gal tokiems maziukams ir nera gerai jis... 😳 ypac jeigu dazniau naudojama. Siaip…
Tai aisku, kad ne be priezasties isimtas.. Lidokainas ir dar plius alkoholis🤯 jau spejau susizinot. Man keisciausia, kad ji vis tiek mamos perka ir tepa🙈
Pheobee parašė:
Tai gal lidokainas kazkuo ten kenksmingas? Nes juk vis tiek nuskausminimo priemone. Gal tokiems maziukams ir nera gerai jis... 😳 ypac jeigu dazniau naudojama. Siaip…
Tai turbūt mane ir matėt😄 nespėju siuntinėt,kai paskaičiavau kiek bendrai išsiųsta tai....😳🙈
Mano dukra su juo užaugo dabar sūnus auga...
Bet grįžt vasaros gale turėtų ir pas mus į prekybą, teta vaistininkė,tai sakė bus,tik tikėtina,jog būtent dėl lidokaino padarys receptinį, nes pats lidokainas yra receptinis vaistas🤷
Tai biški betvarkė bus 🙈
justemur parašė:
Tai turbūt mane ir matėt😄 nespėju siuntinėt,kai paskaičiavau kiek bendrai išsiųsta tai....😳🙈
O iš tikrųjų ar galit platinti vaistus, kurie yra išimti iš prekybos? Nebijote, kad galit būti paskūsta policijai, juk berods tai baudžiama 🤔 dar tetą prigriebtų į kompaniją 🙈
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai