Beezy parašė:
Merginos, prašau priminkite![]()
Pas Benušienę geriausia registruotis kuomet yra pilnos 13savaičių?![]()
Pilnos 12
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįBeezy parašė:
Merginos, prašau priminkite![]()
Pas Benušienę geriausia registruotis kuomet yra pilnos 13savaičių?![]()
Pilnos 12
as_ta parašė:
Ar kuriai darė tyrima kai nėštumas buvo 13 sav+3?
Man dare
as_ta parašė:
Ar kuriai darė tyrima kai nėštumas buvo 13 sav+3?
Man darė 13+5
Merginos, buvau. pas genetike 13+3 ir surašė rizikas apie kurias nelabai suprantu...Gal kuri turi patirties, ar čia verta sunerimti
preeclamsia before 34 weeks 1:72
fetal growht restriction before 37 weeks 1:268
spontaneous delivery before 34 weeks 1:645
dar patikslins po bHCG ir PAPP-A rezultatų
Sveikos visos, labai sunerimau dėl prisca tyrimo ar jį privaloma darytis?aš pasidariau nipt pilna tyrimą ir gavau atsakymą kad visur neigiama tai reiškia pagal ginekologę viskas gerai, bet ar man dar reikalinga genetiko konsultacija ir ar reikia prisca tyrimą darytis? Labai esu pasimetusi, privačiai ginekologė pasakė nieko nereikia o poliklinikoje pasakė kad reikia ir reikalinga genetiko konsultacija 😔
Rasa Rasa parašė:
Sveikos visos, labai sunerimau dėl prisca tyrimo ar jį privaloma darytis?aš pasidariau nipt pilna tyrimą ir gavau atsakymą kad visur neigiama tai reiškia pagal gine…
Jei NIPT darėte, Prisca nebereikia. Jis parodo tikimybę, o jums su NIPT visas chromosomas išskleidė ir ieškomų chromosomų skaičiaus pokyčių (trisomijų ar monosomijų) nerado. Jei norėtumėte 100 proc. patikimumo, tai tik vaisiaus vandenų tyrimas.
Rasa Rasa parašė:
Sveikos visos, labai sunerimau dėl prisca tyrimo ar jį privaloma darytis?aš pasidariau nipt pilna tyrimą ir gavau atsakymą kad visur neigiama tai reiškia pagal gine…
O kaip argumentavo ginekologė? 😏 priscos tikrai ne, o pas genetikę gal Jums pagal rizikas priklauso, pvz amžius?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai