aniga00 parašė:
Pasidalinkit meniu ką valgot? Pusryčiams pilno grūdo avižų košė su bananu ir po valandos cukrus 7.8
Nes vien anglys. Jum reikia pereit, kad daugiau baltymų būtų. Tai avižas su jogurtu, varške, riešutais valgyti.
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįaniga00 parašė:
Pasidalinkit meniu ką valgot? Pusryčiams pilno grūdo avižų košė su bananu ir po valandos cukrus 7.8
Nes vien anglys. Jum reikia pereit, kad daugiau baltymų būtų. Tai avižas su jogurtu, varške, riešutais valgyti.
aniga00 parašė:
O užkandžių į tarpus galima, nes
Jei nepraėjo 2 val ir reiks matuoti, tai negalima. Sueina 2 val. Pamatuojat, tada valgot. Man riešutai tiko
aniga00 parašė:
Bandykit banana keist kitu vaisiu , nes jis turi cukraus gal jum netinka 🙂
Tokia parašė:
Bandykit banana keist kitu vaisiu , nes jis turi cukraus gal jum netinka 🙂
Pietums valgiau kiaulienos išpjova, bulvės, morka, cukinija salieras ir svogūnas viskas kepta orkaitėje. Po valandos 5.7 po 2 val 5.3. Atrodo bulvės ir turėtų būt negerai. Žodžiu stebėsiu ir žiūrėsiu kas bus
Amarila parašė:
Tai kad po 2 val ok., juk iki 6,7 gali būti. O kas netinka?
Tai pietums viskas gerai.
aniga00 parašė:
Pietums valgiau kiaulienos išpjova, bulvės, morka, cukinija salieras ir svogūnas viskas kepta orkaitėje. Po valandos 5.7 po 2 val 5.3. Atrodo bulvės ir turėtų būt n…
Tai bulviu jei nepadauginat tai viskas ok nieks nesako , kad jos netinka . Man pvz makaronai jokie netinka kiek as jau ju isbandzius . Bulve galiu vakgyt , o bulviu kose ne 😄 nera jokios taisykles kas turi tik kas ne , reikia tiesiog atsirinkti
Tokia parašė:
Tai bulviu jei nepadauginat tai viskas ok nieks nesako , kad jos netinka . Man pvz makaronai jokie netinka kiek as jau ju isbandzius . Bulve galiu vakgyt , o bulviu…
Tai suprantu kad tik bandymo būdu atsirinks iu kas tinka o kas ne..
aniga00 parašė:
Jus vienu kartu max galite suvalgyti puse banano. Iš viso siūlyčiau į košę dėti truputi riešutų sviesto ir biski banano.
Mėlyna Rasa parašė:
Jus vienu kartu max galite suvalgyti puse banano. Iš viso siūlyčiau į košę dėti truputi riešutų sviesto ir biski banano.
Man tikdavo šaldytų uogų mišinys iš Lidl košėn - avietės, serbentai, mėlynės ten būdavo
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai