EriKa24 parašė:
Man buvo 5.7 ir nk nesiuntė namie pati stebiu
O kokie rytiniai namie stebint?
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįEriKa24 parašė:
Man buvo 5.7 ir nk nesiuntė namie pati stebiu
kristute1 parašė:
Visaip, pradedant nuo 4.7 iki 5,2
EriKa24 parašė:
Visaip, pradedant nuo 4.7 iki 5,2
Tai tada geras cukrus, viskas puikiai 🙂
kristute1 parašė:
Tai tada geras cukrus, viskas puikiai 🙂
Buvo tam menesi 2 dienas is eiles 5,4 tai sakau jau jai 3 diena bus skambinsiuos endokrinologei,bet tada kita diena 4.8,ir kitas dienas normoje iki db,su dviem aparatais pertikrinu,piršto nejaučiu jau
summer breeze parašė:
Sveikos, kaip jums nustatė gestacini diabetą?
Kai reikėjo gerti gliukozę, tada ir aptiko 🙄
summer breeze parašė:
Sveikos, kaip jums nustatė gestacini diabetą?
32 savaitę per kraujo tyrimą. Pirmas tyrimas ir gliukozės gėrimo rezultatai geri buvo
anaidi parašė:
Ir pas ginekologa, ir pas endo
Ačiū labai, tai rytoj paprašysiu ,kad gyd.išrašytų abu siuntimus 😉
Krakatūzikas parašė:
Sveikostos kurios su insulinu , kokius vv leidziates?.. aš jau 28sav+1 d. Tenka leistis Levemir 50vv prieš miegą... dieniniai tobuli cukrai, rytinis po nakties …
4 vv, sakė gimdysiu su max 8, bet kol kas nereikia didint
ką endokrinologai sako?
kristute1 parašė:
4 vv, sakė gimdysiu su max 8, bet kol kas nereikia didintką endokrinologai sako?
Man iškart skyrė 8vv ir va taip kilo vis iki dabar 🙈.. aš antsvorį turėjau prieš pastojant, endokrinologas sako , kad dėl augančio vaisiaus ir antsvorio.. 🙈
Sakau nebežinau nei kas daryt.. diena viskas tobulai, o va po nakties tie rytiniai ne kažką..
lelius auga viskas normos ribose, nei daugiau nei mažiau, ginekologai neturi prie ko prisikabint visai 😊
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai