Šypsniukaas parašė:
Sveikos . Po kiek laiko(po operacijos)turėjote lytinius santykius. Labai bijau mylėtis ,bijau kad kažkas bus nebetaip.
Man irgi baisu. Aš jau po kolposkopijos nieko nenorėjau o dabar juo labiau.
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįŠypsniukaas parašė:
Sveikos . Po kiek laiko(po operacijos)turėjote lytinius santykius. Labai bijau mylėtis ,bijau kad kažkas bus nebetaip.
Man irgi baisu. Aš jau po kolposkopijos nieko nenorėjau o dabar juo labiau.
Buks parašė:
10 dienu
Ačiū ... Eina 3ia savaite ,kaip atsibodo tas laukimas 😕 ar matosi e -sveikatoj atsakymai ,ar gal skambintis i ligonine reiktų ? ..
Šypsniukaas parašė:
Berods 4savaites rekomenduoja susilaikyti nuo santykių ..
Cheri parašė:
Ačiū ... Eina 3ia savaite ,kaip atsibodo tas laukimas 😕 ar matosi e -sveikatoj atsakymai ,ar gal skambintis i ligonine reiktų ? ..
Aš dariausi privačioje klinikoje, tai paskambinau gydytojai sužinoti nes negalėjau iškentėt. Į esveikatą iki šiol nesukelta.
Šypsniukaas parašė:
Praėjus mėnesiui. Niekas nepasikeitė 🌹
Bell parašė:
Sveiki. Kaip suprantu, turėjot op, tuo metu jums pašalino pakitusęs vietas, dbr liko sveikas gimdos kaklelis. Stiprinkit imunitetą ir tikrinkitės po 6mėn. 😊…
Man tik biopsiją darė, dabar laukiu konizacijos
malisk1 parašė:
Sveikos, gavau biopsijos atsakymus - iš GK- I-II- lėtinis aktyvus cervicitas, III- ryški plokšęialastelinė intraepitelinė GK neoplazija, II/III- CIN2, CIN3. IV- CIN…
Biopsija parodė carcinoma in situ. Po konizacijos pasitvirtino ta pati diagnozė
malisk1 parašė:
Sveikos, gavau biopsijos atsakymus - iš GK- I-II- lėtinis aktyvus cervicitas, III- ryški plokšęialastelinė intraepitelinė GK neoplazija, II/III- CIN2, CIN3. IV- CIN…
Biopsija buvo CIN3/CIS, po konizacijos CIN2
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai