Smurfe parašė:
Jus taip negazdinkit,pradedu bijoti..tik gerai,kad man gimdyma priims giminaite..
Nera ko bijoti
pamatysit kaip gera bus kai maziukas jau bus pas jus
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaSmurfe parašė:
Jus taip negazdinkit,pradedu bijoti..tik gerai,kad man gimdyma priims giminaite..
Nera ko bijoti
pamatysit kaip gera bus kai maziukas jau bus pas jus
jolitukas.mo parašė:
Nera ko bijotipamatysit kaip gera bus kai maziukas jau bus pas jus
![]()
Oi dar negaliu patiketi kad liko nebedaug,pradejo mano baimes lyst i pavirsiu...
o i gimdymo namus net nezinau ka reikia imti..skaiciau daug bet nesuprantu to reikes ar nereikes..o dar ir nieko neesu nusipirkus i ligonine apart rinkini po gimdymo...siaubas ir nezinau nieko...tokia zalia jauciuosi sitame reikale
Smurfe parašė:
Oi dar negaliu patiketi kad liko nebedaug,pradejo mano baimes lyst i pavirsiu...o i gimdymo namus net nezinau ka reikia imti..skaiciau daug bet nes…
Ar jus is klp? Jai taip tai jai ko truks atves kas ;) as y gimdykla emiau pampiu sau 3. Po to vyras nupirko dar. Nes buvo labai patogu su jais. Sodolado juodo isimeskit,kad jegu butu. Vanenuko dar gerai tureti. Ai as byvau su ilgais nagais. Tai kai prasidejo smagumas prasiau,kad atvestu zirklutes,kad nusikirpciau nagus. Nes buciau as juos uzraicius y kita puse
jolitukas.mo parašė:
Ar jus is klp? Jai taip tai jai ko truks atves kas ;) as y gimdykla emiau pampiu sau 3. Po to vyras nupirko dar. Nes buvo labai patogu su jais. Sodolado juodo isime…
Is Vilniaus,bet kraustomes jau ryt i klaipeda,tai kad atvest manau tikrai nebus problema..o sakykit vaikuciui ar reiks tos pudrytes to talko vadinamojo uzpakaliukui? Ar nosytei valyti aspiratoriaus reikia ar panasiu dalyku? Kad neprisiimti be reikalo daikteliu...kadangi daug daikteliu neturiu kaip gumines slepetes,maike gimdymui ilga ir t.t tai ryt vaziuojam susipirkti nes neaisku kada mazoji sugalvos pasisveikinti..
Smurfe parašė:
Is Vilniaus,bet kraustomes jau ryt i klaipeda,tai kad atvest manau tikrai nebus problema..o sakykit vaikuciui ar reiks tos pudrytes to talko vadinamojo uzpakaliukui…
Jokiu aspiratoriu ar pudru nereik. Net naktiniu galit neimt, klp savus duoda. Realiai i gimdykla : sau: slepetes, koks pampersas suaugusiems (jei vandenys begtu), ranksluostis (jei sugalvosit i dusa ar vonia ilipt), geriamas vanduo. Vaikiukui: pampersas, kepuryte, vilnones kojinytes.
Smurfe parašė:
Is Vilniaus,bet kraustomes jau ryt i klaipeda,tai kad atvest manau tikrai nebus problema..o sakykit vaikuciui ar reiks tos pudrytes to talko vadinamojo uzpakaliukui…
Nea nerekia duos jai ka ;) o pampi keusi taip daznai,kad nespes net parausti ;)
Torri parašė:
Jokiu aspiratoriu ar pudru nereik. Net naktiniu galit neimt, klp savus duoda. Realiai i gimdykla : sau: slepetes, koks pampersas suaugusiems (jei vandenys begtu), r…
Supratau,aciu,reiks neprisirinkt tases pilnos tada,nedaug visko reiks tuomet, maniau jau puse namu vestis reiks
o sakykykit ar labai bus nesauvu vaikuti is ligonines vestis ne autokeduteje? Nes mes kadangi be masinos esame tai ir ta kedute mums nelabai kur yra deti..net nezinau kaip reiks daryti..
Smurfe parašė:
Supratau,aciu,reiks neprisirinkt tases pilnos tada,nedaug visko reiks tuomet, maniau jau puse namu vestis reikso sakykykit ar labai bus nesauvu vaikuti i…
Na as nerizikuociau kitur veztis, o autokedute galima ir kokia deveta pigia isigyt.
jolitukas.mo parašė:
Nea nerekia duos jai ka ;) o pampi keusi taip daznai,kad nespes net parausti ;)
Kaip gerai,o is esmes man ta pudra ir nereikalinga gal? Gal jos nereikia pirkti? Man norisi kuo maziau vaikuciuo tepti tokiu dalyku..sakiau tik bepantena nusipirkti jei ka...nenoriu prisipirkineti ko poto nereiks,nes nezinau atrodo reikalingas daiktas jeigu prekyboje yra o dar ir konsultantes taip "kisa" viska atrodo pirk pirk prireiks reikes naudosi..aisku ju toks darbas brukti kuo daugiau..
Smurfe parašė:
Kaip gerai,o is esmes man ta pudra ir nereikalinga gal? Gal jos nereikia pirkti? Man norisi kuo maziau vaikuciuo tepti tokiu dalyku..sakiau tik bepantena nusipirkti…
Oi tikrai nebutina, vietoj jos geriau naturali priemone pataisu sporu milteliai, bet ir jie nera butini, nes nebutai uzpakaliukui kas darysis
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai