Žuvytė parašė:
Dekoju.o kai vaikui sukaks du metai ir iki kito vaikelio nieko negausiu, taip?
Taip.
Žuvytė parašė:
Dekoju.o kai vaikui sukaks du metai ir iki kito vaikelio nieko negausiu, taip?
Taip.
sakalauskaite68 parašė:
Sveikutes:))
Man iskylo klausimas, kai per dekretines grysti ankciau i darba koke alga turi but…
Ta pati.
sakalauskaite68 parašė:
O gal zinot kur galima rast sita istatyma? Ir nesvarbu kad dirbi siuvikloja is pagal procentus dirbi?
Darbo kodekse pasiskaitykit, dabar tiksliai straipsnio nepasakysiu.
ilona 25 parašė:
Norejau paklausti,o jeigu as grysiu anksciau i darba is dekreto,tai gaudinesiu ir alga ir dekretines kartu,ar kaip?
Jeigu sodroi pasirinksit 2 metus gaudineti mot(tev) pasalpa, tai antrais metais galima dirbti, gaudineti alga ir pasalpa, tik kazkur reikia atsisakyti NPD, tad, jeigu jus jau prasyme pazymesit, kad pasalpai taikytu NPD, tai darbe reikes rasyti prasyma, kad netaikytu ir alga tada bus mazesne, nes nebus taikytas NPD.
Jolanta-K@J mama parašė:
Jeigu sodroi pasirinksit 2 metus gaudineti mot(tev) pasalpa, tai antrais metais galima dirbti, gaudineti alga ir pasalpa, tik kazkur reikia atsisakyti NPD, tad, jei…
Tai man iskarto kai isiaisiu i dekreta atsisakyti NPD ar antrais metais galima bus?
ilona 25 parašė:
Tai man iskarto kai isiaisiu i dekreta atsisakyti NPD ar antrais metais galima bus?
Kasi baigsis nestumo ir gimdymo vadinamas nedarbingumas, kai jau kreipsites del mot(tev) pasalpos, tada pasirinksit kiek laiko noresit gaudineti mot(tev) pasalpa ir ar taikyti jai NPD ar ne.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai