Stella8 parašė:
Sveiki, kaip dabar su apsilankymu cia? Kazkada skambinau del vemimo sake tik guldo su siuntimu. O jei noreciau echoskopo, kad ir mokamai, ar galiu kazkaip patekti?
Jei paprastam apsilankymui, tai be problemų vietą gaunu visad
Miško g. 27, KaunasStella8 parašė:
Sveiki, kaip dabar su apsilankymu cia? Kazkada skambinau del vemimo sake tik guldo su siuntimu. O jei noreciau echoskopo, kad ir mokamai, ar galiu kazkaip patekti?
kristute1 parašė:
mokamai? kiek kazin apziura pas juos?
Stella8 parašė:
mokamai? kiek kazin apziura pas juos?
Aš už visą nėštumo priežiūrą susimokėjusi. Bet registruojantis nėra nei kartą paklausę, ar nuolat besilankanti pas juos. Nori pas gydytoją - registruoja 🙂
Stella8 parašė:
Su siuntimu galite arba jei koks extra atvejis tada priima
Sveikos. Gal kuri neseniai gimdėte su Vilija ir galit pasidalinti kaip vyksta tarimasis su šia konkrečia akušere (niekada neteko tartis su jokia gydytoja, neįsivaizduoju kaip tas vyksta)? Be galo norėčiau gimdyti vandeny, o ji, kiek girdėjau, sutinka priimti tokius gimdymus.
Aushtara parašė:
Sveikos. Gal kuri neseniai gimdėte su Vilija ir galit pasidalinti kaip vyksta tarimasis su šia konkrečia akušere (niekada neteko tartis su jokia gydytoja, neįsivaiz…
Man atrodo, karantino metu negalima tartis, nes dirba jos paromis
O siaip oficialus tarimasis yra sumokejimas ligoniu kasas
Tai tiesiog kreipkites i istaiga ir viskas
Sveikos,
Gal kas nors iš narių važiavo čia gimdyti iš Klaipėdos? Kokia patirtis? Kelias tolimas, man pirmas gimdymas, galvoju vykti ten, bet gal kas gali pasidalyti savo patirtimi? Ar vyko pagyventi Kaune kol prasidėjo gimdymas, ar prasidėjus gimdymui tada vyko į Kauną?
rasali parašė:
Sveikos,
Gal kas nors iš narių važiavo čia gimdyti iš Klaipėdos? Kokia patirtis? Kelias tol…
Žinau moterį, kuri iš Klaipėdos ramiai atvažiavo kelios dienos prieš terminą ir apsistojo viešbutį šalia
rasali parašė:
Sveikos,
Gal kas nors iš narių važiavo čia gimdyti iš Klaipėdos? Kokia patirtis? Kelias tol…
Jei aš susiplanavus su trečiuoju va vykti iš Klaipėdos iki ten, tai su pirmu jums - drąsiai.
O šiaip mano kaimynė su antrąja ten važiavo iš Klaipėdos. Prasidėjo sąrėmiai, spėjo namie dar reikalus sutvarkyt, nuvykti iki Kauno ir dar skatinamųjų gavo.
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai