viktorija.mur parašė:
Kuom pritvirtinot meskucius ant pagaliuko -su klijais? Ir meskuciai is dvieju pusiu suklijuotas?![]()
Meskuciai is dvieju pusiu, klijavau prie pagaliuko karstais klijais o visa kita lipalu
viktorija.mur parašė:
Kuom pritvirtinot meskucius ant pagaliuko -su klijais? Ir meskuciai is dvieju pusiu suklijuotas?![]()
Meskuciai is dvieju pusiu, klijavau prie pagaliuko karstais klijais o visa kita lipalu
seima.seima parašė:
Dukrytes suknute bus tokia
Mano ir kriksto mamos sijonai bus tokie, tikriausiai jei tiks ,
Manau, kol nepamatysit, tol nesužinosit
Realybėj visa tai gali atrodyt kiek kitaip, ir spalvos, ir vaizdas. Ir kaip pati rašot "jei tiks"
Šiaip, nuotraukos gražios
atvirukai123 parašė:
Manau, kol nepamatysit, tol nesužinositRealybėj visa tai gali atrodyt kiek kitaip, ir spalvos, ir vaizdas. Ir kaip pati rašot "jei tiks"
Šiaip, nuotraukos gr…
Tai sita as suprantu, kad gali skirtis spalvos. Nors jei is vienos parduotuves uzsakineji tai gal turetu atitikti atspalviai. Nu uzsisakysim anksciau laiko kad paziuret kas ir kaip, ir bus matyt ar reikes is naujo pirkti ar ne. O kaip galvojat kokios spalvos bateliai ir aksesuarai tiktu?
seima.seima parašė:
Dukrytes suknute bus tokia
Mano ir kriksto mamos sijonai bus tokie, tikriausiai jei tiks ,
Man atrodo bliuskute su sijonuku nesiziures
o siaip spalvytes cia persikines labiau, tai kaklaraiscio irgi persikinio ieskokit
seima.seima parašė:
Tai sita as suprantu, kad gali skirtis spalvos. Nors jei is vienos parduotuves uzsakineji tai gal turetu atitikti atspalviai. Nu uzsisakysim anksciau laiko kad pazi…
Bateliai balti, kreminiai
seima.seima parašė:
Tai sita as suprantu, kad gali skirtis spalvos. Nors jei is vienos parduotuves uzsakineji tai gal turetu atitikti atspalviai. Nu uzsisakysim anksciau laiko kad pazi…
oi tikrai ne rodiklis ta viena parduotuve... labai labai abejoju, ar cia jie gamina, t.y. pagal foto panasu i koki aliexpress, tai ten buna vienas daiktas pas 10 pardaveju identiski
bet jei laiko yra, tai jei viksas tiks, bus puikiai, jei kazkas atkris, bus laiko surasti pakaitala
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai