Melynaa parašė:
O pasidare idomu, cia ta grupe iki 25nesenai buvo 25 😂 dbr suejo 26,tai kaip cia tas cenzas amžiaus labai galioja?
![]()
Na manau, kad gal nieks nesupyks😁
Melynaa parašė:
O pasidare idomu, cia ta grupe iki 25nesenai buvo 25 😂 dbr suejo 26,tai kaip cia tas cenzas amžiaus labai galioja?
![]()
GaGabriela parašė:
Gal 😁😁🙄😊
Sidabrinė Ledi parašė:
Man 20esu iš Kauno
Malonu! 😊
Paslaptuuke parašė:
Gal yra mamyčių, kurios dirba ir mokosi, ar neseniai baigė mokslus. Ir jau išėjo į dekretą, Norėčiau paklaust gal kreipėtės dėl šios išmokos
Aš dabar pradėjau mokytis ir man įdomu taip pat. Kur ir kada reikia kreiptis🤔
GaGabriela parašė:
Aš dabar pradėjau mokytis ir man įdomu taip pat. Kur ir kada reikia kreiptis🤔
Aš vakar buvau savivaldybėje, sakė kreiptis į seniūniją, tai šiandien važiuosiu pasiklausti kaip ten kas
Melynaa parašė:
As ir save uzjauciu 😭😂 bet beveik pripratau... Tikiuos kad nebus visa nestuma... Bet kazkodel atrodo kad visko gali but 🤔🤔
Citrusiniai vaisiai nors ir nerekomenduojami nėštumo metu.man bent jau labai padėdavo apelsino pora skilteliu suvalgyti. Visada nuimdavo blogumo jausmą 🤭
Paslaptuuke parašė:
Gal yra mamyčių, kurios dirba ir mokosi, ar neseniai baigė mokslus. Ir jau išėjo į dekretą, Norėčiau paklaust gal kreipėtės dėl šios išmokos
As dirbau ir mokiausi. Tai kai domėjausi dėl tų išmokų. Sodroj sakė kad geriau eiti kaip iš darbdavio tų tikrų dekretiniu. Nes išleidžia dviems metams. Ir kai nustatytos yra grindys, vistiek gauni minimalią išmoka. Tiek pirmais tiek antrais metais. Nesvarbu kad dirbau tik ant pusės etato. O dėl išmokos už mokslus, sakė kreiptis į savivaldybę, nes ji moka šiuos pinigėlius. Taip pat išmoka yra mokama tik viena. Arba iš Sodros arba iš savivaldybės.
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai