Burbulea parašė:
Merginos, niu jaučiau jau vaisiaus judesius.. vieną d ryškesnius... kitą mažesnius.. trečia diena nieko nejaučiu.. arba juda naktį kai miegiu.. kažko net neramu.. s…
Sveiki, man lygiai taip pat buvo
vėliau ritmas isišvažiuoja.
Pirmuosius judesius turėtumėte pajusti ne anksčiau kaip 16–22 nėštumo savaitę. Kas tai per pojūtis? Skaityti
visą straipsnįBurbulea parašė:
Merginos, niu jaučiau jau vaisiaus judesius.. vieną d ryškesnius... kitą mažesnius.. trečia diena nieko nejaučiu.. arba juda naktį kai miegiu.. kažko net neramu.. s…
Sveiki, man lygiai taip pat buvo
vėliau ritmas isišvažiuoja.
Sveikos merginos, mums yra pilnu 17 sav ir kelios dienos, eina 18 sav.
Kazkokiu drugeliu skraidimu lyg ir jauciau anksciau, bet sunku suprast
as pries metus persileidima turejau
sis nestumas antras bet pirmas kai leliukas auga.Mano placenta pagal 12 sav echo zemai ir remiasi i kakleli.
Taciau vakar gulint, pavalgius, kai glosciau pilvuka, apacioj pajauciau du bumtelejimus, kaip is vidaus kazkas stukteltu, veliau kitas lyg krebzdejimas buvo.
Bijau kad gal sumaisiau kazka, bet taip buvo pirma karta kada pajauciau kaip stuktelejima.
Peliukštėė parašė:
Sveikos mamytės!mums 16 savaitėlių, nesenai pradėjau jausti lyg spragėsių spragsėjimą tokį pavienį pilvo apačioje pora trejetą kartų į dieną, kaip manot gali bū…
Gali buti
EvaPa parašė:
Gali buti![]()
Aš tikiuosi, kad taip ir yra, pirmas nėštumas viskas taip nepakartojama
Peliukštėė parašė:
Aš tikiuosi, kad taip ir yra, pirmas nėštumas viskas taip nepakartojama![]()
Man tokie pirmi buvo,o 18sav jau buvo labai jauciami bumptelejimai
EvaPa parašė:
Man tokie pirmi buvo,o 18sav jau buvo labai jauciami bumptelejimai![]()
Netveriu džiaugsmu!
ačiū už atsakymus
Visadabesišypsanti parašė:
Labas, ar normalu, kad vaikiukas kaip sudrebėtų? Kokią 1-2 sek ar lyg labai greiti greiti sujudėjimai ir toks vaizdas susidaro jog drebaLabai neramu.. Pači…
Zinok buvo ,bet nesupratau kas ten
Visadabesišypsanti parašė:
Labas, ar normalu, kad vaikiukas kaip sudrebėtų? Kokią 1-2 sek ar lyg labai greiti greiti sujudėjimai ir toks vaizdas susidaro jog drebaLabai neramu.. Pači…
Būna ir pas mane, kad taip sudreba?
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai