Juliok93 parašė:
Jauciu po to pasisakymo dar labiau pritriedziau is baimes:DDdD
Nesijaudinkit,viskas tikrai bus gerai. Jei jauciates gerai tai megaukites
Juliok93 parašė:
palette parašė:
Aciu uz palaikyma!!:*
Juliok93 parašė:
Aciu uz palaikyma!!:*
Pati buvau tokioj situacijoj su pirmu vaikučiu.tik man tada streso kėlė ne gimdymas,o kainos.neturėjom medical card tada ir nežinojau kad nemokama
bet greitai viską išsiaiškinom. O dėl gimdymo tai visada galvojau.jei kitOS gali 10 vaikų pagimdyti tai aš viena tikrai pagimdysiu
o va jau trečią gimdysiu sausi
daugiau neplanuojam.bet ne dėl gimdymo.sunku man nėščiai būti su maziukais
MonMaur parašė:
pazymas ir bileteni gali israsyti, bet nesciuju jis nepriziuri. pati domejausi, norejua eit pas ji apziurom, o ne i ligonine. zinoma, scanus ar tyrimus daro, bet v…
Aisku, aciu labai uz info, na jei man reiks pazymos i darba kad laukiuosi tai visvien as ja gausiu pas ji ?
palette parašė:
Pati buvau tokioj situacijoj su pirmu vaikučiu.tik man tada streso kėlė ne gimdymas,o kainos.neturėjom medical card tada ir nežinojau kad nemokamabet greitai vi…
Turtinga ir laiminga mama busit su trim vaikuciais!!! Fantastika!!! Sveikinimai jums:)) mums irgi mazdaug sausio 28 data:))) jau kaip sakant ner kur trauktis,pagimdysim vargais negalais tikrai:))))
Grazhinute parašė:
Kodel negimdysite? Juk tuos pacius tyrimus galite privaciai pasidaryti.
O kur jos privačiai darotės Airijoje?Kur nueini ir gali pasidaryti?Aš neradau dar privačios klinikos ?
Kameli@ parašė:
negazdinkit dar nepagimde o jau bijos kekvienam zinksni....
O ko turi bijoti?lauktis?Gimdyti?Ateis diena ir pagimdys.Kitais būdais vaikeliai dar negimė ☺
Juliok93 parašė:
Turtinga ir laiminga mama busit su trim vaikuciais!!! Fantastika!!! Sveikinimai jums:)) mums irgi mazdaug sausio 28 data:))) jau kaip sakant ner kur trauktis,pagimd…
Tikrai taip.man sausio 8 terminas pagal mmm bet bus aiškiau po pirmo scano.kažkaip šį nestuma tik 14 savaičių paskyrė appointmenta.bet jau tiek laukus palauksiu ir dar.
LAIMYNGA 31 parašė:
Aisku, aciu labai uz info, na jei man reiks pazymos i darba kad laukiuosi tai visvien as ja gausiu pas ji ?
Taip taip , tokia pazyma tikrai gausit
Juliok93 parašė:
Prasides gimdymas pamirsi visas baimes tada
, o dabar megaukis auganciu pilvuku
Egli ja parašė:
O kur jos privačiai darotės Airijoje?Kur nueini ir gali pasidaryti?Aš neradau dar privačios klinikos ?
Tai rašė juk kad labai bijo moteris. Juolab pirmas vaikelis o jus iškarto oj pagimdysit tai niekas vaiku nežiuri tyrimu nedaro. Tai kam gazdint ja dar labiau.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai