Vėžiukė parašė:
Sakau tai ka zinau. Gal jis nesaket, kad maternity buvot. Nes vtaip is tikruju reikia daryti.
mes sakem , kad maternity, na tikiuos, kad bent grazins,
Vėžiukė parašė:
Sakau tai ka zinau. Gal jis nesaket, kad maternity buvot. Nes vtaip is tikruju reikia daryti.
mes sakem , kad maternity, na tikiuos, kad bent grazins,
arijan parašė:
as child tax tik 64 i menesi gaunu, o pajamos musu 21 tukst i metus
nu tai va, vadinasi muns niekas nebepriklausys ir lieps viska grazinti.. Sakau, gerai, kad tik keturius men.tegavom dar.. Reiks to men.pabaigoj paskambint, pasakyt, naujas pajamas.. Pzdc, nesikeikiant.. Kad bucciau zinojus, kad galima sakyti numatomas pajamas, buciau iskart sakius, o db........ Pyktis ima..
Morkkyte parašė:
Man rodos as ne taip sakiau kai pasukau, nes manes prase p60formu ir mano p45 . susiveliau ir nieko nepesiaunebesuprantu .Kokia as durna esu sake
![]()
as kai paskambinu sakau,kad noriu pranest,kad pasikeite pajamos,kartais net ne ten kur reikia paskambinu,bet jie sujungia su kuo reikia
mamuliss parašė:
as kai paskambinu sakau,kad noriu pranest,kad pasikeite pajamos,kartais net ne ten kur reikia paskambinu,bet jie sujungia su kuo reikia![]()
Changed circumstences sitas ane?
O as net ne taip pradejau
as kaip visada sunkiau pasokoj, paskui nusigrybauju
O kokias pajamas sakyti? ar kai jau taxai nuskaiciuoja ar su visais tais ? nes su taxais ir NI bus 260sv per sav jei be ju 230sav.. Ir ar sakyti kad nuo lapkricio taip jau yra ar kaip? aciu
Ainuse parašė:
Gal zinot nuoroda, kur galeciau qpsiskaiciuoti child taxus, ar mum kas bepriklausys?
https://www.gov.uk/benefits-adviser cia gali suzinoti apie visas pasalpas kokias ir kiek gali gauti
Morkkyte parašė:
Changed circumstences sitas ane?O as net ne taip pradejau
as kaip visada sunkiau pasokoj, paskui nusigrybauju
O kokias pajamas sakyti? ar kai jau taxai nusk…
reikia sakyti su taxais, jei dirba ne ant saves. sakyk tada kad nuo lapkricio, nors gali velniu irasayt del to, nes ilgiausias terminas - mėnuo.
Vėžiukė parašė:
reikia sakyti su taxais, jei dirba ne ant saves. sakyk tada kad nuo lapkricio, nors gali velniu irasayt del to, nes ilgiausias terminas - mėnuo.
Pize as nezinojau
Oi kaip ziauru kokia as ziople
AsTuTėėė parašė:
sveikos Mamytes. As cia ne i ema, bet norejau paklausti kiek laiko reikia laukti atsakymo del vienkartines pasalpos?![]()
man parejo po savaites,kita karta po dvieju,abu neigiami
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai