Morkkyte parašė:
O kas pylde ta forma p-87? per kiek laiko apskaiciuoja kol ceki atsiuncia?![]()
kas per forma?
Morkkyte parašė:
O kas pylde ta forma p-87? per kiek laiko apskaiciuoja kol ceki atsiuncia?![]()
kas per forma?
arijan parašė:
kas per forma?
P87
Tax relief for expenses of employmen
As cia kai dirbau Care assistant, vazinejau daug KM tai jie man turi sugrazinti, ir uz uniforma
tai zesim
eglutemunde parašė:
pranesk kaip sekes,nes as irgi laukiu![]()
dėl ko dėl 500 ar dėl taxų?
Silvija23 parašė:
Labas rytaspildziau forma del working taxu ir child tax credit, pirmadieni pasitikrinau savo saskaita raso kad iplauka yra Child tax credit, o jei pervestu work…
Taip greitai pinigus gavai? kažkaip keista aš jau 5 savaites laukiu atsakymo ir man jokios žinios iš jų...
Silvija23 parašė:
Labas rytaspildziau forma del working taxu ir child tax credit, pirmadieni pasitikrinau savo saskaita raso kad iplauka yra Child tax credit, o jei pervestu work…
Labas Pas mane raso Child and Work tax , cia kartu viena suma perveda
Silvija23 parašė:
Jo rasytu Child ir working tax. reisia gauni tik Child taxus, kokios jusu p[ajamos?
Morkkyte parašė:
Jo rasytu Child ir working tax. reisia gauni tik Child taxus, kokios jusu p[ajamos?
Musu abieju 24000 gaunasi per metus, tada vadinasi working tax negaunam mes
Chocolatea parašė:
Taip greitai pinigus gavai? kažkaip keista aš jau 5 savaites laukiu atsakymo ir man jokios žinios iš jų...![]()
Jo issiunciau forma ketvirtadieni o kita pirmadieni jau gavau pinigelius, tai gal reikia pasiskambinti?
Gavau 74 svarus tai nesupratau cia uz ta pusantros savaites sumokejo ar menesi i prieki? Laisko niekaip nesulaukiu viskas butu aisku
Chocolatea parašė:
dėl ko dėl 500 ar dėl taxų?
del taxu
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai