merusele parašė:
Sveiki mano rezultatas panasus, po kiek tiroksino geriat? ir kiek jau laiko?
1,5 metai kaip geriu
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįmerusele parašė:
Sveiki mano rezultatas panasus, po kiek tiroksino geriat? ir kiek jau laiko?
1,5 metai kaip geriu
Vikošius parašė:
geriau po puse tabl. (50 mg). tada krito rezultatai.. kartojant tyrima toliau geras buvo TTH 1.5. Bet paprastom dienom israse po puse tabl. savaitgaliais po pilna..…
Man liepos gale nustate skydliaukes uzdegima, tth virs 4, tada po 25 mg, padidino iki 50 mg, nukrito iki 1,15, sake galim ir dar pamazinti geriu po 75 mg, sekantis vizitas lapkricio gale tai bus matyt kas ir kaip
rasa.olis parašė:
tai jeigu i didesne puse rodmenys, tarkim 3.4 tai jau suletejusi skykliaukes veikla?
Tikrai taip, susiraskit gera endokrinologa, paskirs tiroksino, viskas kas virs 2,5 nera gerai? o jokiu suletejusios skydliaukes pozymiu, isskyrus nepastojima, nejauciate? ar plaukai neslenka? nakti neprakaituojate ir pan?
Ir Jusu FT4 tikrai per zemas
Lorian parašė:
O kaip zinot kokio lygio plaukuotumas jau skaitos padidejesdar galvoju VitD pasidaryt, skaiciau kad jo trukumas sumazina sansus pastoti..
![]()
tth jusu geras, o normu kitu hormonu pastojimui nezinau, nes endokrinologas dar ir santyki ju vertina...plaukuotuma taip pat vertina endokrinologas, sirdies plakima, ar rankos dreba, echoskopija skydliaukes daro....taigi daug visko...pasidarykit tyrimus ir keliaukit pas endokrinologa, sakykit, kad planuojat pastoti ir jau gydytojas jums viska isasiskins
merusele parašė:
Tikrai taip, susiraskit gera endokrinologa, paskirs tiroksino, viskas kas virs 2,5 nera gerai? o jokiu suletejusios skydliaukes pozymiu, isskyrus nepastojima, nejau…
ne, jokiu tokiu dalyku nejauciu, tik kad pastojimui per aukstas TSH.
rasa.olis parašė:
ne, jokiu tokiu dalyku nejauciu, tik kad pastojimui per aukstas TSH.
Susiraskit gera endokrinologa, nes ir man keli endokrinologai sake telpi i normas, vadinasi viskas ok, kol galu gale issivyste didziulis skydliaukes uzdegimas, vat taip, tik endokrinologas sidlauskas atrado mano beda
merusele parašė:
Susiraskit gera endokrinologa, nes ir man keli endokrinologai sake telpi i normas, vadinasi viskas ok, kol galu gale issivyste didziulis skydliaukes uzdegimas, vat …
sake man irgi kad viskas ok, kol nepasakiau, kad planuojam nestuma, o tada sako ne ok, kaip planuojanciai ;)
merusele parašė:
Susiraskit gera endokrinologa, nes ir man keli endokrinologai sake telpi i normas, vadinasi viskas ok, kol galu gale issivyste didziulis skydliaukes uzdegimas, vat …
as ir pastojau su Sidlausko pagalba
-meskute- parašė:
as ir pastojau su Sidlausko pagalba![]()
Nors kiti ji peikia, kad jis tik dar daugiau pridaro gydydamas sveikus zmones, bet man patinka, nei vienas pries tai konsultaves endokrinologas nesugebejo net ekoskopu pasiziuret, o sis ir pamate, kad nera gerai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai