Smiltys parašė:
Lyg ir šiek tiek paryškėjo mano testukai. Ką manot? Beje, supratau, kad visiškai neverta pirkti brangių neva ankstyvų testų. Paprastas amedi rožinis pieštukas rodo …
Ryskejat🤞Tvirto zirniuko🙂
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįSmiltys parašė:
Lyg ir šiek tiek paryškėjo mano testukai. Ką manot? Beje, supratau, kad visiškai neverta pirkti brangių neva ankstyvų testų. Paprastas amedi rožinis pieštukas rodo …
Ayta parašė:
Ačiū! Labai viliuosi, kad šįkart bus tvirtas 🤞 kol kas toliau ryškėjam 😊
Vik_Iva_1994 parašė:
Išdžiūvimas? Ar mėgsta amedis tokius mest?
Man amedžiai mesdavo išdžiūvimus, bet ne tokius ryškius. Pabandykit kitokį testą 🙂 amedi rožinis pieštukas gana jautrus 🙂
Labas merginos
Esu visai pasimetusi. Iki planuojamų mėnesinių testai rodė teigiamą. Tačiau visgi susirgau, tik truko trumpiau, pusantros dienos maždaug. Dabar vėlgi rodo teigiamą
Ką manote? Ar čia testai apgauna?Niekad netikėjau, kad įmanomas kraujavimas ir pastojimas. Dar ir neramina, jog darbas su visiška chemija 
Č.Evelina parašė:
Labas merginosEsu visai pasimetusi. Iki planuojamų mėnesinių testai rodė teigiamą. Tačiau visgi susirgau, tik truko trumpiau, pusantros dienos maždaug. Dabar vė…
O ryškumo tokio pat testas , ar ryškesnis dabar ?
ZzzuikisSS parašė:
O ryškumo tokio pat testas , ar ryškesnis dabar ?
Tokio pat
Č.Evelina parašė:
Labas merginosEsu visai pasimetusi. Iki planuojamų mėnesinių testai rodė teigiamą. Tačiau visgi susirgau, tik truko trumpiau, pusantros dienos maždaug. Dabar vė…
Gal krauja pastebet hcg, ir pas daktare galima pasirodyt.
Gali but kad implantacinis kraujavimas buvo.
Č.Evelina parašė:
Jeigu bandė kabintis žirniukad ir vykso persileidimas-tai hcg iš kraujo ilgai nepasidalinti ir kurį laiką dar testai būna teigiami.
Jei mėnesinės neįprastai trumpos, gali būti kad nėštumui viskas gerai, gal kokia mioma ar cista išsivalė ir t.t.
Stebėkite ar testas ryžkėja
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai