Ingius68 parašė:
Testas vertinamas max 10 min poto beveik visi turi isdziuvimus,
As ta puikiai, žinau, tik sakau, kad tikrai ne aš viena, kuri pažiūri ir po laiko
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįIngius68 parašė:
Testas vertinamas max 10 min poto beveik visi turi isdziuvimus,
As ta puikiai, žinau, tik sakau, kad tikrai ne aš viena, kuri pažiūri ir po laiko
Ragdoll parašė:
Na tai jie nera melagei tesiog ju ryskios isdziuvimo linijos, beto jie ira patis jautriausi rinkoja.
Ingius68 parašė:
Na tai jie nera melagei tesiog ju ryskios isdziuvimo linijos, beto jie ira patis jautriausi rinkoja.
Bet kaip ir prieš dvi dienas, taip ir snd jau akį kabino nepraėjus vertinamam laikui, tik kamera tikrai nebūtų užfiksavus, tik nėra ryskejimo 🤷♀️ tikrai žinau, kad moterys visaip, visais kampais pavarto ta testuka, žiūri ir po 5 min ir po valandos ir net kitą dieną bandydamos bent tą viltingaji vaiduoklį pamatyti, pati prieš dabartini vaikiuką n metų planavom ir žinau ką tai reiškia, todėl tik noriu perspėti kitas, kam tai aktualu
Ragdoll parašė:
Bet kaip ir prieš dvi dienas, taip ir snd jau akį kabino nepraėjus vertinamam laikui, tik kamera tikrai nebūtų užfiksavus, tik nėra ryskejimo 🤷♀️ tikrai žinau, kad…
As suprantu ir prisidedu prie jusu perspejimo ir taip jie turi toki kaskoki sesieli kartais.
Smiltys parašė:
Aš taip pat.. Negaliu patikėti, kad mano vaiduokliukas virto ryškiu brūkšneliu ir kasryt drebėdama darau testą, melsdamasi, kad nebūtų išblukęs 🙈
Ar cia kasdien daretes testus?kada pasirode pirmas?
Mypa parašė:
Ar cia kasdien daretes testus?kada pasirode pirmas?
Taip, kasdien. Pirmas darytas 8dpo, jau truputį matėsi
Smiltys parašė:
Taip, kasdien. Pirmas darytas 8dpo, jau truputį matėsi
Anksti gana. As net nezinau kokia man dpo, tik daugmaz, praeitus ciklus visad buvo stimuliuota, si menesi ale "nieko nedarem"- vyro net nebuvo per pacia ov diena. Tai butu nestumas praktiskai is sventos dvasios 😄
Mypa parašė:
Anksti gana. As net nezinau kokia man dpo, tik daugmaz, praeitus ciklus visad buvo stimuliuota, si menesi ale "nieko nedarem"- vyro net nebuvo per pacia ov diena. T…
Kaip ir sakoma, matyt, kartais reikia mažiau planuoti ir tada viskas gaunasi 😊 Nors mes tai ne tas atvejis - žinau dpo, nes mes po IUI procedūros 😊
Mypa parašė:
Nu dar Amedi paciupau ir Maria popietu. Nu manau ryt reik eit kraujo nuleist?
Na akivaizdu ryskiejate 🥰
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai