Šarlotė@ parašė:
O kaip naturaliai augdavo, irgi lėtai?
Aha, arba visai neaugdavo. Nes turiu pks, tai ten ciklų chaosas būdavo. Bet kartais 35 cd budavo, kartais 80 🙉
Šarlotė@ parašė:
O kaip naturaliai augdavo, irgi lėtai?
Aha, arba visai neaugdavo. Nes turiu pks, tai ten ciklų chaosas būdavo. Bet kartais 35 cd budavo, kartais 80 🙉
ReDi. parašė:
Supratau... pas mane per para tik apie 1 mm paauga, tai tikiuosi kad kai stimuliuosim sekanti cikla, augs greiciau 😔
Sanata parašė:
Sveikos merginos,
as turiu
Po punkcijos ?
Lincev parašė:
Ar kam po kiausineliu paemimo skaudejo pilva, presa? Antra diena po vos galiu pajudet ☹️. Atrodo raizo pilva
Sveikos merginos, šiame forume esu naujokė, nors nueitas kelias labai ilgas, net 10 metų įvairių bandymo variantų ir šiai dienai AMH likutis 0,61. Šiuo metu mano tyrimai normos ribose, anksčiau prolaktinas kiek didokas buvo 611, bet išsityriau hipofizę, jokių auglių, pakitimų, nieko nėra, vartoju 1/2 tab. bromokriptino kas vakarą, susireguliavau iki 224-300. Su vyro turtu viskas tvarkoje, tyrimai ne stebuklas, bet iš to ką gauname gyd. D teigimu pavyktų 99 proc. Tad nusprendėme nebegaišti laiko ir pradėjome pasiruošimą ivf VK Vln. Stimuliacija trumpu protokolu su Gonaliu 225 vnt. nuo 2 c.d., pavyko išstimuliuoti tik 4 folius (daugiau jų niekad ir nebūdavo), vienas jų mažas, kiti 3 sakyčiau gignatai, nuo 7 c.d. pradėjau leistis Cetrotide, 9 c.d. foliai jau buvo nuo 2,11, 2,25 ir 1,6, todėl D nusprendė kad jau laikas Ovitrelle ir po 35 val. 11 c.d. punkcija. VK Vln punktavo 3 ir nei vienos kiaušialąstės😪 o vilčių vistiek buvo. Po punkcijos gyd. U pasisodino paaiškino kad nepavyko ir keistai paklausė kodėl tik 35 val. o ne 36 iki punkcijos. Kai pradėjau strėles kreipti į kolegą D VK klp, kuris ir užrašė man tą laiką protokole, staiga pasikeitė tonas ir pradėjo aiškinti kad neva jau ir 35 val. gerai. Ne viską bepamenu ką sakė toliau, nes sėdėjau ir žiūrėjau į vieną tašką, sugniuždyta ir dar durnės vietoje. Tik pamenu kad pradėjo siūlyti ieškotis kiaušialąsčių donorės. Na jau ne, neprarandu vilties! Ar yra čia mano likimo sesių su 3 foliais po stimuliacijos ir nesėkmingomis punkcijomis? Gal jau kuriai nustatė dėl kokių priežasčių nesubręsta kiaušialąstės? Ar gali būti kad dėl anksčiau atliktos punkcijos nebuvo kiaušialasčių? Labai norėtųsi tikėti kad mano traukinys dar nenuvažiavo, skaitau čia kad yra ir su 0,38 AMH sėkmingai įveikusių ivf iššūkius. Labai gaila, kad gyd. D visai nesigilina į priežastis, nepataria ką daryti toliau, todėl pradėjau pati ieškotis info.