Sveiki,
Gal kas turėtumėte parduoti 2 ampules Meriofert 75?
Ovuliacijos stimuliacija – tai vaistų, skatinančių ovuliaciją, vartojimas. Skaityti
visą straipsnįSveikos. Pries metus turejau nesivystanti nestuma. Dabar yra 8asis bandymu ciklas po persileidimo. Mano pagrindiniai hormonai geri, vyro tyrimas geras, man pks nera, ovuliacija vyksta. Tiesa, visada tik desineje kiausideje, matyt kaire kiauside miega. Mano vaisingumo gydytoja siulo sekanti cikla bandyti stimuliacija. Bet mme siek tiek neramina, ka ta stimuliacija man gali padeti? Jei pas mane ir taip vyksta ov, ja pagaunu testais ir plius seku bkt, tad tikrai nepraleidziame su vyru.
Sveikos, gal kam aktualu? Esu Klaipediete, su vyru atlikinejome IUI proceduras ir paskutinei, 3iai procedurai buvau nusipirkus Ovitrelle dezute ir 2 dezutes Bemfola. Taip pat turiu Femara tableciu likusiu. IUI nebeprireike, stebuklingai, po 3 metu bandymu pastojau. Gal butu norinciu issimainyti arba nusipirkti? Vaistai gyvena saldytuve nuo pat nusipirkimo
MelynasPaukstelis parašė:
sakykit kada pradedate naudoti progesterona po otriveles?
3d vakare. Bet čia jums paprasta stimuliacija ar procedūra iui? Nes jei iui 5d.
Sveikos, kuria dažniausiai ciklo diena su leidžiamas ovitrelle kai yra stimuliuojamas ciklas? Mano naturaliai augantys folikulai dažniausiai auga lėtai ir tinkamo dydžio buna tik mazdaug 17 cd, tai va klausimas, ar kai folikulų augimas yra stimuliuojamas ar galima tikėtis kad ovitrelle bus paskirta anksciau - 13,14 cd? Kokios jusu patirtys?
Šarlotė@ parašė:
Sveikos, kuria dažniausiai ciklo diena su leidžiamas ovitrelle kai yra stimuliuojamas ciklas? Mano naturaliai augantys folikulai dažniausiai auga lėtai ir tinkamo d…
Ovitrele skiria tada kai būna tinkamo dydžio foliukas. Berods reikia bent 18 mm, kad jau būtų galima leistis.
Jei stimuliuojat vaistais, tai turėtų greičiau augti nei įprastai natūraliai. 🙃
ReDi. parašė:
Ovitrele skiria tada kai būna tinkamo dydžio foliukas. Berods reikia bent 18 mm, kad jau būtų galima leistis.
Zinau kad folis turi buti 18 mm, tieisog tas ir idomu kad stimuliuojant galiu tiketis greitesnio augimo, nes siek tiek del vyro išvažiavimo pergyvenu, ar spesim 🙂
Šarlotė@ parašė:
Zinau kad folis turi buti 18 mm, tieisog tas ir idomu kad stimuliuojant galiu tiketis greitesnio augimo, nes siek tiek del vyro išvažiavimo pergyvenu, ar spesim 🙂…
Manau, kad galima tikėtis. Priklausomai, kaip veiks vaistai stimuliuojantys 🙈
Nes pvz manęs letrozole labai sunkiai augina, tai gavosi tik 15 cd leistis..
ReDi. parašė:
Manau, kad galima tikėtis. Priklausomai, kaip veiks vaistai stimuliuojantys 🙈
Nes pvz manęs letrozole labai sunkiai augina, tai gavosi tik 15 cd leistis..
O kaip naturaliai augdavo, irgi lėtai?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai